Így szervezz emlékezetes osztálytalálkozót!- Szuper tippek egy tökéletes osztálytalálkozóhoz!

Főoldal > Tippek egy emlékezetes osztálytalálkozóhoz!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Tippek egy emlékezetes osztálytalálkozóhoz!


2022/02/18
KC

Amikor közeledik egy osztálytalálkozós évforduló, mindig nagy kérdés, hogy ki az, aki megfogja szervezni. Általában nem sokan jelentkeznek a feladatra, hiszen rengeteg mindenről kell gondoskodni, ahhoz, hogy minden jól menjen és még mindenki szuperül is érezze magát. Összeszedtünk nektek pár tippet, melyeknek biztosan nagy hasznát fogjátok venni ti is!

osztálytalálkozó szervezés

1.Vedd fel a kapcsolatot a volt osztálytársakkal!

Ahhoz, hogy bármit is szervezni tudj, először tudnod kell, hogy hányan lesztek az eseményen. A legalkalmasabb, ha az egyik közösségi média platformon kreálsz egy csoportot, ahol előtte mindent megbeszéltek, illetve utána megosztjátok a képeket, véleményeket. Néhány volt osztálytárs talán nincs jelen online, ilyen esetben is gondoskodj róla, hogy mindenkihez eljusson az osztálytalálkozó híre.

2. Láss neki időben!

Egy sikeres osztálytalálkozót nem könnyű megszervezni. Valószínűleg mindig akad majd olyan, akinek nem jó az a bizonyos időpont, vagy közbe jön valami. Így számíts arra, hogy számos problémát kell tudnod orvosolni, ezekhez pedig idő kell, így mindenképp nagyjából 5-6 hónappal előtte kezd el a szervezést. Nagyobb létszám esetében pedig jobb, ha legalább 2-en szervezitek. 3. Utazzatok vissza az időbe!

Próbáld elintézni, hogy bemehessetek a régi iskolátokba. Szervezz egy körutat, mely során végig járjátok a folyosókat, tornatermet, osztálytermeket. Mindez biztosan segít felidézni pár szép emléket. Azért, hogy teljes legyen a nosztalgiázás, gyűljetek össze a régi osztálytermetekben, ahol levetíthettek előre összegyűjtött régi képeket és sztorizhattok az emlékezetes kirándulásokról, végzős bálról és társairól.

4. Jöhet az evés-ivás!

Az iskola túra után gondoskodj egy szuper étteremről, ahol mindenki számára találtok megfelelő ételt és italt. Figyelj arra, hogy a suli és a vacsora helyszíne ne legyen túl messze egymástól. A legjobb ilyenkor, ha több helyről is kérsz árajánlatot. Ha a fővárosban jártatok iskolában és a választásotok egy étterem Budapesten, akkor a Zsidai éttermekben biztosan nem fogtok csalódni!

 
JövőLegfrissebb cikkek


3 tökéletes őszi balatoni kirándulóhely
A Balaton Riviéra…minden bizonnyal te is dalra fakadtál, vagy legalább is magadban dúdolod az ismert dallamot. De arra gondoltál már, hogy az egyébként főleg nyáron népszerű üdülőhelyet érdemes lehet ősszel is felkeresni, strandolni ugyan már nem lehet ilyenkor, bár az indián nyár tartogathat meglepetéseket, de a sok-sok csodás helyet sokszínű ruhába öltözve megcsodálni igen! 
Az infra szauna 5 legnagyobb előnye- ezért kellene neked is szaunáznod
Milyen előnyei vannak az infra szauna használatának? Mi a jó abban, ha rendszeresen a meleg levegőn ücsörögsz egy kicsit egy ilyen dobozban az infra fények alatt? Mutatjuk az infra szaunák lenyűgöző hatásait, amik miatt neked is meg kellene fontolnod, hogy elkezdj szaunázni!
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hátköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Hallgasd meg a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamám, vagy éppen a testvéred jó tanácsaid blogunk sorai közé rejtve. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd.

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!