Így szervezz emlékezetes osztálytalálkozót!- Szuper tippek egy tökéletes osztálytalálkozóhoz!

Főoldal > Tippek egy emlékezetes osztálytalálkozóhoz!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Tippek egy emlékezetes osztálytalálkozóhoz!


2022/02/18
KC

Amikor közeledik egy osztálytalálkozós évforduló, mindig nagy kérdés, hogy ki az, aki megfogja szervezni. Általában nem sokan jelentkeznek a feladatra, hiszen rengeteg mindenről kell gondoskodni, ahhoz, hogy minden jól menjen és még mindenki szuperül is érezze magát. Összeszedtünk nektek pár tippet, melyeknek biztosan nagy hasznát fogjátok venni ti is!

osztálytalálkozó szervezés

1.Vedd fel a kapcsolatot a volt osztálytársakkal!

Ahhoz, hogy bármit is szervezni tudj, először tudnod kell, hogy hányan lesztek az eseményen. A legalkalmasabb, ha az egyik közösségi média platformon kreálsz egy csoportot, ahol előtte mindent megbeszéltek, illetve utána megosztjátok a képeket, véleményeket. Néhány volt osztálytárs talán nincs jelen online, ilyen esetben is gondoskodj róla, hogy mindenkihez eljusson az osztálytalálkozó híre.

2. Láss neki időben!

Egy sikeres osztálytalálkozót nem könnyű megszervezni. Valószínűleg mindig akad majd olyan, akinek nem jó az a bizonyos időpont, vagy közbe jön valami. Így számíts arra, hogy számos problémát kell tudnod orvosolni, ezekhez pedig idő kell, így mindenképp nagyjából 5-6 hónappal előtte kezd el a szervezést. Nagyobb létszám esetében pedig jobb, ha legalább 2-en szervezitek. 3. Utazzatok vissza az időbe!

Próbáld elintézni, hogy bemehessetek a régi iskolátokba. Szervezz egy körutat, mely során végig járjátok a folyosókat, tornatermet, osztálytermeket. Mindez biztosan segít felidézni pár szép emléket. Azért, hogy teljes legyen a nosztalgiázás, gyűljetek össze a régi osztálytermetekben, ahol levetíthettek előre összegyűjtött régi képeket és sztorizhattok az emlékezetes kirándulásokról, végzős bálról és társairól.

4. Jöhet az evés-ivás!

Az iskola túra után gondoskodj egy szuper étteremről, ahol mindenki számára találtok megfelelő ételt és italt. Figyelj arra, hogy a suli és a vacsora helyszíne ne legyen túl messze egymástól. A legjobb ilyenkor, ha több helyről is kérsz árajánlatot. Ha a fővárosban jártatok iskolában és a választásotok egy étterem Budapesten, akkor a Zsidai éttermekben biztosan nem fogtok csalódni!

 
JövőLegfrissebb cikkek


Hol keress orvosokat? -Mutatjuk a legmodernebb felületeket
Hogyan lépj kapcsolatba sportorvosokkal? Mindenki számára a legelső és a legegyszerűbb megoldás az lenne, hogy megkérdezzük az ismerősünktől kit ajánl vagy beírjuk a Google keresőbe. Azonban a ma már sokkal egyszerűbb eszközünk van az orvosok felfedezésére és kutatására, ez a portál pedig az, ami mindennapi életünket is végigkíséri. Mutatjuk nektek miről is van szó.
Jelek, amik azt mutatják, hogy szükséged lehet műfogsorra
A jó hír az, hogy a fogak elvesztése nem egyik napról a másikra következik be. Sok beteg számára nem feltétlenül szükséges a fogsor használata, ha jó otthoni egészségügyi ellátást gyakorolnak, és rendszeres fogászati ellenőrzéseken vesznek részt. Íme azonban 8 jel, amely arra utal, hogy fogpótlásra lehet szükség a jövőbeni fogászati egészségügyi szükségleteidhez.
5 ok, amiért érdemes befektetni egy szabadtéri szaunába
A szaunák nagyszerű források a test és a lélek egészségének megőrzéséhez. A hagyományos finn kultúra létfontosságú része, a beltéri és kültéri szaunákat ma már világszerte széles körben használják egészségügyi előnyeik miatt. Remek módja lehet egy mozgalmas nap befejezésének, kilábalni az edzés után, vagy minőségi szabadidő eltöltésére pusztán pihenéssel. Ha saját szaunahelyiség építését fontolgatod, egy kültéri szauna építése tökéletes megoldás lehet, és értékes kiegészítője lehet otthonodnak.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!