Mi kell egy jó osztálytalálkozóhoz?

Főoldal > Mi kell egy jó osztálytalálkozóhoz?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mi kell egy jó osztálytalálkozóhoz?


2021/06/05
Rékka

A középiskola az első nagyobb akadály, amit élete során az ember teljesít, érthető, hogy ennek évfordulóján osztálytalálkozó keretében szeretnek az emberek összegyűlni, nosztalgiázni. És hogy miket ahhoz, hogy valóban sikeres legyen az esemény? Összeszedtünk pár hasznos tanácsot!

Mi kell egy sikeres osztálytalálkozóhoz?

Kapcsolatfelvétel

Első és legfontosabb lépésként össze kell szedni minden érintett elérhetőségét. Legyen meg minden egykori osztálytárs telefonszáma, e-mail címe, és ugyanígy a volt osztályfőnök, esetleg egyéb tanárok esetében is. Mivel az e-mail címek gyakran változhatnak, érdemes a meghívást telefonon átadni, hogy biztos legyél benne, a meghívott valóban értesül az eseményről, és nem csak a rossz cím miatt nem kap meghívót.

Az első megkeresőkört követően érdemes egy Facebook csoportot, vagy csoportbeszélgetést csinálni, ahol minden érintett kérdezhet és látja a korábbi válaszokat, információkat.Milyen a jó helyszín?

Egy másik kardinális kérdés, amin bizony sok múlhat, a megfelelő helyszín kiválasztása. Nagyon fontos, hogy olyan helyen legyen, ami könnyen megközelíthető, hiszen senkinek sem akarnánk kellemetlenséget okozni a sok utazással. Fontos emellett, hogy olyan helyszínt válasszunk, ahol kellemesen, zavartalanul lehet beszélgetni. Érdemes előre megbeszélni, hogy inkább kötetlen hangulatú, közös iszogatásra hajazó eseményt szeretnétek, vagy inkább egy vacsorát, hiszen ennek megfelelően a választás eshet egy bárra, vagy épp étteremre is.
Még keresitek az igazit? Akkor nézzetek szét itt a legjobb osztálytalálkozó helyszínek között! 

Játszatok is!

Persze már a viszontlátás öröme is elegendő ahhoz, hogy a legtöbben jól érezzük magunkat egy ilyen eseményen, azonban még inkább feledhetetlenné lehet tenni egy osztálytalálkozót különböző játékokkal. Például mindenki vigyen magával néhány fotót a szeretteiről, fordítsátok le, majd egyenként húzzatok a fotókból ki egyet, és találjátok ki, hogy kinek a gyermeke, szülei láthatók a fotón. Összegyűjthettek régi aranyköpéseket is, amiket együtt olvashattok fel – itt garantált lesz a nevetés. Lehet kérdezz-felelek játékot is játszani olyan kérdésekkel, amik az elmúlt évekre vonatkoznak. Sőt, összeszedhettek régi slágereket is, amiket akkor hallgattatok, amikor iskolába jártatok. Az nyer, aki gyorsabban ismeri fel a dalokat.
Bevételek Elemzések Források Jövő MúltLegfrissebb cikkek


Isteni, alkoholmentes koktélok nyárra
Nincs is jobb a nyári forróságban a hideg, frissítő italoknál, koktéloknál. Most alkoholmentes változatokat hoztunk nektek, amiket napközben is bátran fogyaszthattok, nem álmosítanak, utánuk nyugodtan kocsiba lehet ülni, és még a gyerekeknek sem kell kimaradniuk a jóból.
Tizenöt tipp a sikeres fogyókúrához
Annak ellenére, hogy a kevesebb evés, illetve a több mozgás a fogyókúrázás két alaptétele, korántsem olyan egyszerű a feladat. A fogyni vágyóknak ugyanis szükségük van az étkezési tippek arzenáljára, amelyek átsegítik őket az elkerülhetetlen nehézségeken. Összegyűjtöttük a legjobbakat.
A terhesség tönkreteszi a fogakat?
Bár a legtöbb kismama tudatában van annak, hogy a megfelelő szájhigiénia fontos a saját és a baba egészsége szempontjából is, számos félreértés és hamis információ miatt sokan mégis elkerülik a fogorvost várandósságuk alatt. Dr. Benkő Krisztina, az Oxygen Medical fogorvosa szerint azonban a szakemberek biztonságosan és hatékonyan tudják kezelni a felmerülő problémákat.