Mi kell egy jó osztálytalálkozóhoz?

Főoldal > Mi kell egy jó osztálytalálkozóhoz?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mi kell egy jó osztálytalálkozóhoz?


2021/06/05
Rékka

A középiskola az első nagyobb akadály, amit élete során az ember teljesít, érthető, hogy ennek évfordulóján osztálytalálkozó keretében szeretnek az emberek összegyűlni, nosztalgiázni. És hogy miket ahhoz, hogy valóban sikeres legyen az esemény? Összeszedtünk pár hasznos tanácsot!

Mi kell egy sikeres osztálytalálkozóhoz?

Kapcsolatfelvétel

Első és legfontosabb lépésként össze kell szedni minden érintett elérhetőségét. Legyen meg minden egykori osztálytárs telefonszáma, e-mail címe, és ugyanígy a volt osztályfőnök, esetleg egyéb tanárok esetében is. Mivel az e-mail címek gyakran változhatnak, érdemes a meghívást telefonon átadni, hogy biztos legyél benne, a meghívott valóban értesül az eseményről, és nem csak a rossz cím miatt nem kap meghívót.

Az első megkeresőkört követően érdemes egy Facebook csoportot, vagy csoportbeszélgetést csinálni, ahol minden érintett kérdezhet és látja a korábbi válaszokat, információkat.Milyen a jó helyszín?

Egy másik kardinális kérdés, amin bizony sok múlhat, a megfelelő helyszín kiválasztása. Nagyon fontos, hogy olyan helyen legyen, ami könnyen megközelíthető, hiszen senkinek sem akarnánk kellemetlenséget okozni a sok utazással. Fontos emellett, hogy olyan helyszínt válasszunk, ahol kellemesen, zavartalanul lehet beszélgetni. Érdemes előre megbeszélni, hogy inkább kötetlen hangulatú, közös iszogatásra hajazó eseményt szeretnétek, vagy inkább egy vacsorát, hiszen ennek megfelelően a választás eshet egy bárra, vagy épp étteremre is.
Még keresitek az igazit? Akkor nézzetek szét itt a legjobb osztálytalálkozó helyszínek között! 

Játszatok is!

Persze már a viszontlátás öröme is elegendő ahhoz, hogy a legtöbben jól érezzük magunkat egy ilyen eseményen, azonban még inkább feledhetetlenné lehet tenni egy osztálytalálkozót különböző játékokkal. Például mindenki vigyen magával néhány fotót a szeretteiről, fordítsátok le, majd egyenként húzzatok a fotókból ki egyet, és találjátok ki, hogy kinek a gyermeke, szülei láthatók a fotón. Összegyűjthettek régi aranyköpéseket is, amiket együtt olvashattok fel – itt garantált lesz a nevetés. Lehet kérdezz-felelek játékot is játszani olyan kérdésekkel, amik az elmúlt évekre vonatkoznak. Sőt, összeszedhettek régi slágereket is, amiket akkor hallgattatok, amikor iskolába jártatok. Az nyer, aki gyorsabban ismeri fel a dalokat.
Bevételek Elemzések Források Jövő MúltLegfrissebb cikkek


Fontos tudnivalók a lyukas fogakkal kapcsolatban
A lyukas fog egy nagyon gyakori probléma, ennek ellenére alig tudunk róla valamit. Hogyan alakulnak ki a lyukas fogak, minek hatására, hogyan lehet őket hatékonyan kezelni, és ami a legfontosabb: mit lehet ellenük tenni? Az alábbi cikkben összeszedtünk néhány fontos tudnivalót a lyukas fogakkal kapcsolatban.
Kirándulást tervezel? Erre érdemes elindulnod!
Az ősz megérkeztével az időjárás is kezd már hűvösebbé válni, mégis szerencsére még akadnak napsütötte délutánok, melyeken érdemes egy-egy rövidebb vagy éppen hosszabb kirándulást tervezned – lássuk, merre érdemes ellátogatnod a Budai Várnegyedben!