Találj megoldást problémádra a Természetben!

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Természetes megoldások

Természetes megoldások

Természetes megoldások mindennapi betegségekre


A mindennapi betegségek, mint a meghűlés, a nátha és a torokfájás, mindannyiunkkal előfordulhat, még akkor is, hogyha egyébként kitűnő egészségügyi állapotban vagyunk. De a legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

 

Miért olyan fontos az emberek számára a természetes megoldás?


A természet számos előnnyel ajándékozza meg az embert. A belélegzett levegőből, a vízből és az elfogyasztott ételből a természet javítja jólétünket, és szabadon biztosítja a túlélésünkhöz szükséges dolgokat. A tudósok és a környezetvédők évtizedek óta vitatkoztak az ÖKOSZISTEM SZOLGÁLTATÁSOK koncepciójáról. Azonban csak a 2000-es évek elején vált általánossá. 2001 és 2005 között a Millennium Ecosystem Assessment (MA) tanulmányba kezdett, hogy meghatározza, milyen hatással van az emberre, ha az ökoszisztémák továbbra is változnak. Míg az ökoszisztéma-szolgáltatások fogalmát a tudomány és a környezetvédő közösség általában értelmezi, egy tanulmány kimutatta, hogy ez nem feltétlenül közismert a nyilvánosság körében.

 

Miért fontos a természetesség?


A természetben való tartózkodás, vagy akár a természeti jelenetek megtekintése csökkenti a haragot, a félelmet és a stresszt, és növeli a kellemes érzéseket. A természetnek való kitettség nemcsak érzelmileg segít megoldani problémáidat, hanem hozzájárul fizikai jóléthez is, csökkenti a vérnyomást, a pulzusszámot, az izomfeszültséget és a stresszhormonok termelését.

 

Mi természetes az életünkben? Ezért fontosak a természetes megoldások


Ez alapozza meg gazdaságunkat, társadalmunkat, sőt létünket. Erdeink, folyóink, óceánjaink és talajaink biztosítanak számunkra táplálékot, amelyet megeszünk, levegőt, amelyet belélegzünk, és vizet, amellyel öntözzük terményeinket. Számtalan egyéb áru és szolgáltatás tekintetében is számítunk rájuk, amelyektől egészségünk, boldogságunk és jólétünk függ. Akkor miért várnánk mástól a megoldást, ha nem a természettől?

 

A természet részei vagyunk, ha természetes megoldásokat használunk?


Nem tekintjük magunkat különállónak, hanem egy másik fajnak a természeti világ egy nagyobb ökoszisztémájában. A természet nem egy „más”, hanem egy része bennünk él, mi pedig a természet részei vagyunk. Ez megváltoztatja a természethez való viszonyunkat. Megértjük, hogy a természet és az emberek egy rendszer részei.

 

Túlélhet az ember a természet nélkül?


Nem élhetünk a természet nélkül! A természetes megoldások minden problémánkra segítséget nyújtanak!

Minden lélegzetvételünk, táplálékunk és vizünk – tehát létünk a természetből fakad. Túlélésünk attól függ, hogy a természet törvényei tökéletesen együtt és harmóniában működnek-e. Egészséges erdőkre és óceánokra van szükségünk ahhoz, hogy szabályozzuk a globális hőmérsékletet a felmelegedéstől. Így tedd részévé a természetet a mindennapi életednek, ami az ő javára és a tiédre is válik! Oldalunkon segítünk megtalálni a természethez vezető utat!

 

 

 


 

« »

Források

Legfrissebb cikkek


Hogyan válasszuk ki a megfelelő cateringet ennyi szolgáltató közül?
A rendezvények szervezése mindig kihívásokkal teli feladat, és egyik kulcsfontosságú eleme a megfelelő catering-szolgáltató kiválasztása. A jó catering nem csupán az étel minőségét jelenti, hanem az egész esemény hangulatát és sikerét is befolyásolhatja. Ebben a cikkben áttekintjük, hogyan választhatjuk ki a legmegfelelőbb catering-szolgáltatót a rendelkezésre álló sokféle lehetőség közül.
8 szokás, amivel több romantikát csempészhetsz az életetekbe az összeköltözést követően is
Az összeköltözés után a romantika fenntartása kulcsfontosságú a kapcsolat frissességének megőrzéséhez. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány hatékony szokást, amelyek segítenek megerősíteni a köteléket és még romantikusabbá tehetik az életeteket az új közös otthonban.Az összeköltözés után a romantika fenntartása kulcsfontosságú a kapcsolat frissességének megőrzéséhez. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány hatékony szokást, amelyek segítenek megerősíteni a köteléket és még romantikusabbá tehetik az életeteket az új közös otthonban.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!