Íme pár szuper tipp, hogy ragyogó és puha legyen a bőröd tavasszal is!- Tavaszi bőrápolás 5 lépésben!

Főoldal > Tavaszi bőrápolás: 5 szuper tipp a ragyogó tavaszi bőrért

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Tavaszi bőrápolás: 5 szuper tipp a ragyogó tavaszi bőrért


2022/03/25
KC

A tavasz a megújulás ideje: nyílnak a virágok, csiripelnek a madarak, a bőröd pedig kibújuk az intenzív téli hidratálók és ajakbalzsamok gubójából. A hónapokon keresztüli kinti hideg levegő és a beltéri meleg, száraz levegő közötti ingázás után a bőrödre határozottan ráfér a szezonális bőrápolási rutin váltás. Nézd meg tippjeinket és ébreszd fel bőröd a téli hibernációból!

tavaszi bőrápolás

1.Bőrradírozás

Az első lépés a ragyogó bőr felé vezető úton azzal kezdődik, hogy leradírozzuk a télen ottmaradt réteget. A bőrradírozás ugyanis segít megszabadulnunk az elhalt hámsejtektől és szennyeződésektől. Vegyél egy forró fürdőt, a kedvenc bőrradírodat és már indulhat is a folyamat!

2.Víz, víz, víz 

Azt, hogy „igyál sok vizet”, nem csak úgy mondogatják, hidd el, valóban csodát tesz a testeddel! Szerveinknek hidratálásra van szükségük a működésükhöz, a bőr pedig a test legnagyobb szerve. Minél több vizet iszol, annál könnyebb megvédeni bőröd a kiszáradástól és a hámlástól.3.Hidratáló

A bőrhidratálás egész évben fontos, így tavasszal sem szabad kihagyni a rutinból. Radírozás után imádni fogja a bőröd, ha kap egy remek hidratálókrémet. A számodra tökéletes hidratálókrém megtalálása nem könnyű feladat, amennyiben jellemzően száraz a bőröd akkor lehet épp a következőt keresed: krém száraz bőrre. A magyar fejlesztésű, gyógyszertári minőségű, természetes alapanyagokból álló termékcsalád segítséget nyújt a hidratálásban és pihe-puha bőrt varázsol.

4.Edzés

A testmozgás fokozza a véráramlást, ami segít fenntartani az egészséges bőrsejteket. Persze érthető, ha nem gyakran fér bele a napodba, hogy eljuss az edzőterembe. Szerencsére egy otthon elvégzett fél órás jóga, fitness edzés vagy esetleg egy kiadós séta is sokat segíthet. A lényeg, hogy igyekezz minél többet mozogni!

5.Smink ecsetek tisztítása

A sminkecsetek és -szivacsok nagy mennyiségű, nehezen látható szennyeződést és baktériumot halmozhatnak fel, melyek használat során az arcra jutnak. Fontos tehát, hogy a tavaszi nagytakarításból az ecseteket se hagyd ki! 
Online marketingLegfrissebb cikkek


Ezek a hírességek erre a csodaeszközre esküdnek: fiatalon tartja őket!
A méregtelenítéstől a fogyást segítő hatásán át egészen a bőrfeszesítő képességért rengeteg sztár imádja ezt a csodaszert, ami nem más, mint a szauna. Évtizedek óta hirdetik a sztárok, hogy fantasztikus hatással rendelkezik a szaunázás és rengeteg előnye van, mutatjuk!
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!