Tippek leánybúcsú feladatokhoz a menyasszonynak és a társaságnak

Főoldal > Feladatok leánybúcsúra – avagy így foglalkoztasd a menyasszonyt!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Feladatok leánybúcsúra – avagy így foglalkoztasd a menyasszonyt!


2022/04/29
SFV

Rajtad a sor, hogy megszervezd a legjobb barátnőd, vagy éppen a nővéred leánybúcsúját? Akkor jó helyen jársz, mert most a legütősebb leánybúcsú feladatokat gyűjtöttük össze!

Leánybúcsú

Kinek a…?


Ki ismerné jobban egymás minden apró porcikáját, mint a frissen házasodni készülő szerelmesek? Nos, ez a játék pontosan erre épít! Gyűjtsetek össze fotókat a vőlegény jellegzetes testrészeiről (például fül, orr, anyajegyek), és keverjétek össze azokat más férfiak testrészeiről készült fotókkal! A menyasszony feladata az lesz, hogy kitalálja, melyek a kedvese darabkái. És, hogy mi van akkor, ha téveszt? Természetesen innia kell!


Én még soha…


Az én még soha… című játékot biztosan mind ismeritek – ha nem, akkor épp itt az ideje! A játék lényege, hogy mindenki mond magáról egy állítást „Én még soha…” kezdettel. Akire azonban nem igaz az állítás, és „Ő már valaha…” csinálta azt, amiről az állító azt állítja, ő még soha, akkor innia kell! Fontos, hogy aki az állítást tette, az is bátran ihat, nem kell, hogy igaz legyen rá az állítás! Hiszen a jó leánybúcsún nem csak a menyasszony lesz ittas, ugye?!
Szép mentés…


Ez az a feladat, ami a menyasszonyt a valódi házas életre készíti fel. A feladat célja, hogy előre megadott szituációkból kell kimentenie magát a menyasszonynak és megtalálni a megfelelő kifogást, hogy férje bocsánatát elnyerje. Ez azonban korántsem egyszerű feladat, ugyanis előre megadott szavakat is tartalmaznia kell a mentésnek!


Hol van az, ahol minderre van hely?


Ha a fentiektől máris megjött a kedvetek, azonban nem tudjátok, hol lenne az a hely, ami kellően elegáns, mégis laza ahhoz, hogy meg tudjátok tartani álmaitok búcsúját és egy felejthetetlen estét szerezni a menyasszonynak, akkor nézzetek szét a Zsidai Rendezvénynél a lánybúcsú helyszínek közt!
 
Online marketing Turizmus UtazásLegfrissebb cikkek


5 ötlet az ételszállításhoz, hogy éttermed kiemelkedjen
Az élelmiszer csomagolás alulértékelt módja annak, hogy a vendégek emlékezzenek az éttermedre. Bár lehet, hogy ez nem tartozik a prioritások közé, létfontosságú lehet az éttermi márka megalapozottabbá tételéhez. Vess egy pillantást az alábbi élelmiszer kiszállítási csomagolási ötletekre, hogy különleges és kiemelkedő csomagolásokat készíts.
Hogyan lesz népszerű a hoteled 2023-ban? Minden a szállodaüzemeltetés alapjairól!
A szállodaüzemeltetés a szállodák, üdülőhelyek és egyéb szálláshelyek kezelésének művészete és tudománya. Ez magában foglalja a különféle műveletek felügyeletét, mint például a személyzet, a marketing, a pénzügyi menedzsment és a különböző vendégszolgáltatások, hogy biztosítsák a létesítmény zökkenőmentes és nyereséges működését. De hogyan is lesz mindettől népszerű a szállodád 2023-ban?
Mitől jó egy szlogen? – 3 elengedhetetlen tipp, hogy kitűnj a tömegből
A szlogenek gyorsan a márka identitásának fontos részévé válhatnak. Sok B2B márka esetében gyakran a szlogeneket látják először a felhasználók, amikor a cég kezdőlapjára kerülnek. Így tehát vállalkozóként tehát kritikus fontosságú, hogy megértsd, hogyan kell valóban működő szlogenet írni. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy mitől tud egy szlogen jó lenni és mi a különbség a szlogenek és a taglineok között (nem, ezek nem ugyanazok), és megmutatjuk, hogyan írhatsz felejthetetlen szlogent a mesterséges intelligencia segítségével a marketingben.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!