Tippek leánybúcsú feladatokhoz a menyasszonynak és a társaságnak

Főoldal > Feladatok leánybúcsúra – avagy így foglalkoztasd a menyasszonyt!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Feladatok leánybúcsúra – avagy így foglalkoztasd a menyasszonyt!


2022/04/29
SFV

Rajtad a sor, hogy megszervezd a legjobb barátnőd, vagy éppen a nővéred leánybúcsúját? Akkor jó helyen jársz, mert most a legütősebb leánybúcsú feladatokat gyűjtöttük össze!

Leánybúcsú

Kinek a…?


Ki ismerné jobban egymás minden apró porcikáját, mint a frissen házasodni készülő szerelmesek? Nos, ez a játék pontosan erre épít! Gyűjtsetek össze fotókat a vőlegény jellegzetes testrészeiről (például fül, orr, anyajegyek), és keverjétek össze azokat más férfiak testrészeiről készült fotókkal! A menyasszony feladata az lesz, hogy kitalálja, melyek a kedvese darabkái. És, hogy mi van akkor, ha téveszt? Természetesen innia kell!


Én még soha…


Az én még soha… című játékot biztosan mind ismeritek – ha nem, akkor épp itt az ideje! A játék lényege, hogy mindenki mond magáról egy állítást „Én még soha…” kezdettel. Akire azonban nem igaz az állítás, és „Ő már valaha…” csinálta azt, amiről az állító azt állítja, ő még soha, akkor innia kell! Fontos, hogy aki az állítást tette, az is bátran ihat, nem kell, hogy igaz legyen rá az állítás! Hiszen a jó leánybúcsún nem csak a menyasszony lesz ittas, ugye?!
Szép mentés…


Ez az a feladat, ami a menyasszonyt a valódi házas életre készíti fel. A feladat célja, hogy előre megadott szituációkból kell kimentenie magát a menyasszonynak és megtalálni a megfelelő kifogást, hogy férje bocsánatát elnyerje. Ez azonban korántsem egyszerű feladat, ugyanis előre megadott szavakat is tartalmaznia kell a mentésnek!


Hol van az, ahol minderre van hely?


Ha a fentiektől máris megjött a kedvetek, azonban nem tudjátok, hol lenne az a hely, ami kellően elegáns, mégis laza ahhoz, hogy meg tudjátok tartani álmaitok búcsúját és egy felejthetetlen estét szerezni a menyasszonynak, akkor nézzetek szét a Zsidai Rendezvénynél a lánybúcsú helyszínek közt!
 
Online marketing Turizmus UtazásLegfrissebb cikkek


Ilyen káros anyagok és baktériumok találhatóak a vízben
Összességében a vízminőség fenntartása és a rendszeres vízvizsgálat nemcsak jogszabályi kötelezettség, hanem alapvető egészségügyi követelmény is a különböző intézmények számára. A biztonságos és tiszta víz biztosítása érdekében az intézményeknek szigorúan be kell tartaniuk a vízkezelési előírásokat és rendszeresen felül kell vizsgálniuk vízrendszereiket. Mutatjuk miért!
A nyári időszakban sem szabad elhanyagolni a céges programokat
A nyári időszak kiváló alkalom arra, hogy a céges rendezvények segítségével erősítsük a csapatszellemet, javítsuk az alkalmazottak közötti kommunikációt, és növeljük az elkötelezettséget a munkahely iránt. Egy szóval azért, mert nyár van, nem kell, hogy megálljon az élet, sőt, pörögjenek még inkább a céges események!
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!