Tippek leánybúcsú feladatokhoz a menyasszonynak és a társaságnak

Főoldal > Feladatok leánybúcsúra – avagy így foglalkoztasd a menyasszonyt!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Feladatok leánybúcsúra – avagy így foglalkoztasd a menyasszonyt!


2022/04/29
SFV

Rajtad a sor, hogy megszervezd a legjobb barátnőd, vagy éppen a nővéred leánybúcsúját? Akkor jó helyen jársz, mert most a legütősebb leánybúcsú feladatokat gyűjtöttük össze!

Leánybúcsú

Kinek a…?


Ki ismerné jobban egymás minden apró porcikáját, mint a frissen házasodni készülő szerelmesek? Nos, ez a játék pontosan erre épít! Gyűjtsetek össze fotókat a vőlegény jellegzetes testrészeiről (például fül, orr, anyajegyek), és keverjétek össze azokat más férfiak testrészeiről készült fotókkal! A menyasszony feladata az lesz, hogy kitalálja, melyek a kedvese darabkái. És, hogy mi van akkor, ha téveszt? Természetesen innia kell!


Én még soha…


Az én még soha… című játékot biztosan mind ismeritek – ha nem, akkor épp itt az ideje! A játék lényege, hogy mindenki mond magáról egy állítást „Én még soha…” kezdettel. Akire azonban nem igaz az állítás, és „Ő már valaha…” csinálta azt, amiről az állító azt állítja, ő még soha, akkor innia kell! Fontos, hogy aki az állítást tette, az is bátran ihat, nem kell, hogy igaz legyen rá az állítás! Hiszen a jó leánybúcsún nem csak a menyasszony lesz ittas, ugye?!
Szép mentés…


Ez az a feladat, ami a menyasszonyt a valódi házas életre készíti fel. A feladat célja, hogy előre megadott szituációkból kell kimentenie magát a menyasszonynak és megtalálni a megfelelő kifogást, hogy férje bocsánatát elnyerje. Ez azonban korántsem egyszerű feladat, ugyanis előre megadott szavakat is tartalmaznia kell a mentésnek!


Hol van az, ahol minderre van hely?


Ha a fentiektől máris megjött a kedvetek, azonban nem tudjátok, hol lenne az a hely, ami kellően elegáns, mégis laza ahhoz, hogy meg tudjátok tartani álmaitok búcsúját és egy felejthetetlen estét szerezni a menyasszonynak, akkor nézzetek szét a Zsidai Rendezvénynél a lánybúcsú helyszínek közt!
 
Online marketing Turizmus UtazásLegfrissebb cikkek


Hol keress orvosokat? -Mutatjuk a legmodernebb felületeket
Hogyan lépj kapcsolatba sportorvosokkal? Mindenki számára a legelső és a legegyszerűbb megoldás az lenne, hogy megkérdezzük az ismerősünktől kit ajánl vagy beírjuk a Google keresőbe. Azonban a ma már sokkal egyszerűbb eszközünk van az orvosok felfedezésére és kutatására, ez a portál pedig az, ami mindennapi életünket is végigkíséri. Mutatjuk nektek miről is van szó.
Jelek, amik azt mutatják, hogy szükséged lehet műfogsorra
A jó hír az, hogy a fogak elvesztése nem egyik napról a másikra következik be. Sok beteg számára nem feltétlenül szükséges a fogsor használata, ha jó otthoni egészségügyi ellátást gyakorolnak, és rendszeres fogászati ellenőrzéseken vesznek részt. Íme azonban 8 jel, amely arra utal, hogy fogpótlásra lehet szükség a jövőbeni fogászati egészségügyi szükségleteidhez.
5 ok, amiért érdemes befektetni egy szabadtéri szaunába
A szaunák nagyszerű források a test és a lélek egészségének megőrzéséhez. A hagyományos finn kultúra létfontosságú része, a beltéri és kültéri szaunákat ma már világszerte széles körben használják egészségügyi előnyeik miatt. Remek módja lehet egy mozgalmas nap befejezésének, kilábalni az edzés után, vagy minőségi szabadidő eltöltésére pusztán pihenéssel. Ha saját szaunahelyiség építését fontolgatod, egy kültéri szauna építése tökéletes megoldás lehet, és értékes kiegészítője lehet otthonodnak.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hátköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Hallgasd meg a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamám, vagy éppen a testvéred jó tanácsaid blogunk sorai közé rejtve. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd.

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!