Így rendezd be luxusszállodádat tökéletes, a luxus élmény teljes megjelenítésének és átadásának érdekében!

Főoldal > 5 tipp a luxusszállodai élmény megteremtéséhez

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 tipp a luxusszállodai élmény megteremtéséhez


2023/03/31
NA

A luxusszállodákat az egyik legnagyobb lehetőséget kínáló szegmensnek tartják az utazási ágazatban – az, hogy mit hoz 2023 a szállásadóknak, még a jövő zenéje, viszont a luxusélményre való törekedést fel kell írni a listájukra. Olyan elemek kombinációja, amelyek egyedi módon egyesülnek, és az elegancia és a gazdagság kisugárzását keltik. Nem szabad erőltetettnek lennie – ez egy veleszületett karakter, amely a hallban, a bárban és az étkezőben, a szobák körül és a tetőteraszon keresztül áramlik.

Luxusszállodai tippek

1. Használj lenyűgöző látványelemeket

Hallottad már azt a kifejezést biztosan, hogy "az előadásmód a minden." Agyunk erősen rá van kötve a látványra, ami azt jelenti, hogy az esztétikai mutatók befolyásolják azonnali és hosszan tartó szállodai érzéseinket. Például, amikor belépsz a Ritz szállodába, csigalépcső, zongora, elegáns bútorok és elegánsan öltözött személyzet fogad. 

 

2. Alkoss emlékezetes illatokat

A szaglás az egyik legerősebb érzékszervünk, amely azonnal emlékeket ébreszt és érzéseket kelt. Ez egyben az egyik első érzékszerv, amely befolyásolja a maradék négyet. Emiatt sok luxusszálloda egy parfümőrrel dolgozik együtt, hogy olyan jellegzetes illatot alkossanak, amely a nagyszerűség érzését kelti, miközben finom márka ismertséget is teremt.



 

3. Fektess be a hangokba

A háttérzene alapozza meg a színteret, legyen szó nyugalomról egy nyüzsgő előcsarnokban, romantikáról egy gyertyafényes étteremben vagy élvezetről a privát hálószobában. Gondolj a zenére, mint arra, ami finoman fokozza a másik négy érzékszerv által létrehozott érzékelést. Ez azt jelenti, hogy nem szeretnéd, hogy zenéd elvonja a vendégek figyelmét az élményeikről, csak egy kis aláfestés gyanánt szólna.

 

4. Ne feledkezz meg az érintésről

Az érintés az egyik leginkább elfeledett érzékszerv, de óriási szerepet játszik a luxusszállodai élmény megteremtésében. Az embereknek két érintési rendszere van: az egyik, amely tényeket közöl, a másik pedig, amely érzelmeket kelt. Ideális esetben mindkettőt szeretnéd megcélozni – el kell mondani a vendégeknek ezekkel, hogy ez egy luxusszálloda: selyem, kasmír, pipere eszközök, puha törölközők és köntösök.

 

5. Izgasd és elégítsd ki étvágyukat

Amikor az emberek igazán luxust akarnak élvezni, általában ételt és italt keresnek. Miután audiovizuális alkotásaid, luxus illatok, puha bútorok és a kiváló minőségű háttérzene beállították a luxusszállodai élmény színhelyét, ideje megcélozni az ízlelőbimbókat.

Ennek módjai a következők:

•    Érkezéskor egy ingyenes pohár pezsgő vagy szendvics biztosítása
•    Luxus csokoládék elhelyezése a párnahuzaton és ingyenes frissítők a minibárban
•    Lehetővé tenni a vendégek számára, hogy gyorsan és egyszerűen rendeljenek szobaszervizt az interaktív képernyők segítségével




Online marketing



Legfrissebb cikkek


Ilyen káros anyagok és baktériumok találhatóak a vízben
Összességében a vízminőség fenntartása és a rendszeres vízvizsgálat nemcsak jogszabályi kötelezettség, hanem alapvető egészségügyi követelmény is a különböző intézmények számára. A biztonságos és tiszta víz biztosítása érdekében az intézményeknek szigorúan be kell tartaniuk a vízkezelési előírásokat és rendszeresen felül kell vizsgálniuk vízrendszereiket. Mutatjuk miért!
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!