Jön a Valentin-nap, de nincs ötleted? Segítek!

Főoldal > Jön a Valentin-nap, de nincs ötleted? Segítek!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Jön a Valentin-nap, de nincs ötleted? Segítek!


2021/01/30
Puskás Rékka

Egyre több pár szereti megünnepelni a február 14-ét, annak ellenére, hogy ez nem kimondottan tradicionális magyar ünnep. Ugyanakkor jó érzéssel tölt el, hogy van egy nap, amikor a szerelmetek van a középpontban. Persze, nem csak évente egy napon kell szeretni a másikat, de miért baj, ha van egy nap, amikor ez kerül az előtérbe? Íme néhány programötlet, amivel varázslatossá tehetitek a Valentin-napot!

Mivel lepd meg Őt Valentin-napon?

Reggeli az ágyban

 

Idén a Valentin-nap vasárnapra esik, ami azt jelenti, hogy ha a munkátok is megengedi, nem kell reggel korán kelni is sietni dolgozni. Lepd meg kedvesedet egy ágyban felszolgált reggelivel, kávéval! Egy lekváros pirítóst mindenki el tud készíteni, nem kell konyhatündérnek lenned hozzá! 

Nem is feltétlenül kell kimozdulni az ágyból

 

Ha a vasárnap nálatok is pihenőnap, nem is feltétlenül kell elhagyni a hálószobát. Tökéletes alkalom arra, hogy henyéljetek, összebújjatok, megnézzetek egy-két filmet, ne csináljatok semmit! Mindenkinek szüksége van néha ilyesfajta kikapcsolódásra is, és ez még jobb, ha a szerelmeddel töltheted!

 

Romantikus séta

 

Ha nem akartok egész nap az ágyban heverészni, akár elmehettek egyet sétálni is. Egy óra a jó levegőn nem csak a közérzetetekre lesz jó hatással, de nem utolsó sorban az egészségre is pozitívan hat. Utána pedig, amikor átfagyva hazaértek, jó lesz megmelegedni összebújva egy puha pokróc alatt.

 

Gyertyafényes fürdő

 

De akár elűzhetitek a hideget a végtagjaitokból egy forró fürdővel is, aminek tovább lehet növelni a romantikáját, ha gyertyákkal díszítitek a fürdőszobát. Nem kell ehhez feltétlenül kád, bár nyilván úgy az igazi, ha kicsit áztok a habok között, de a zuhany ugyanúgy lehet romantikus!

 

Romantikus vacsora

 

Este elmehettek vacsorázni, ehhez pedig tökéletes helyszín egy hangulatos étterem Budapest valamelyik romantikus környékén, a Várnegyedben, vagy épp a belvárosban. Az ilyesfajta közös élményeket mindenki szereti, nem beszélve arról, hogy egy jót enni is.

 

Összebújás

 

Hiszed vagy sem, az a legromantikusabb programok egyike, ha este pedig összebújtok a kanapén, vagy az ágyon, beraktok egy jó filmet, amit mindketten szerettek, és filmezés közben kinyitotok egy üveg finom bort. Meghitten, kényelmesen, a szerelmeddel – kell ennél több?
JövőLegfrissebb cikkek


Fontos tudnivalók a lyukas fogakkal kapcsolatban
A lyukas fog egy nagyon gyakori probléma, ennek ellenére alig tudunk róla valamit. Hogyan alakulnak ki a lyukas fogak, minek hatására, hogyan lehet őket hatékonyan kezelni, és ami a legfontosabb: mit lehet ellenük tenni? Az alábbi cikkben összeszedtünk néhány fontos tudnivalót a lyukas fogakkal kapcsolatban.
Kirándulást tervezel? Erre érdemes elindulnod!
Az ősz megérkeztével az időjárás is kezd már hűvösebbé válni, mégis szerencsére még akadnak napsütötte délutánok, melyeken érdemes egy-egy rövidebb vagy éppen hosszabb kirándulást tervezned – lássuk, merre érdemes ellátogatnod a Budai Várnegyedben!