Jön a Valentin-nap, de nincs ötleted? Segítek!

Főoldal > Jön a Valentin-nap, de nincs ötleted? Segítek!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Jön a Valentin-nap, de nincs ötleted? Segítek!


2021/01/30
Puskás Rékka

Egyre több pár szereti megünnepelni a február 14-ét, annak ellenére, hogy ez nem kimondottan tradicionális magyar ünnep. Ugyanakkor jó érzéssel tölt el, hogy van egy nap, amikor a szerelmetek van a középpontban. Persze, nem csak évente egy napon kell szeretni a másikat, de miért baj, ha van egy nap, amikor ez kerül az előtérbe? Íme néhány programötlet, amivel varázslatossá tehetitek a Valentin-napot!

Mivel lepd meg Őt Valentin-napon?

Reggeli az ágyban

 

Idén a Valentin-nap vasárnapra esik, ami azt jelenti, hogy ha a munkátok is megengedi, nem kell reggel korán kelni is sietni dolgozni. Lepd meg kedvesedet egy ágyban felszolgált reggelivel, kávéval! Egy lekváros pirítóst mindenki el tud készíteni, nem kell konyhatündérnek lenned hozzá! 

Nem is feltétlenül kell kimozdulni az ágyból

 

Ha a vasárnap nálatok is pihenőnap, nem is feltétlenül kell elhagyni a hálószobát. Tökéletes alkalom arra, hogy henyéljetek, összebújjatok, megnézzetek egy-két filmet, ne csináljatok semmit! Mindenkinek szüksége van néha ilyesfajta kikapcsolódásra is, és ez még jobb, ha a szerelmeddel töltheted!

 

Romantikus séta

 

Ha nem akartok egész nap az ágyban heverészni, akár elmehettek egyet sétálni is. Egy óra a jó levegőn nem csak a közérzetetekre lesz jó hatással, de nem utolsó sorban az egészségre is pozitívan hat. Utána pedig, amikor átfagyva hazaértek, jó lesz megmelegedni összebújva egy puha pokróc alatt.

 

Gyertyafényes fürdő

 

De akár elűzhetitek a hideget a végtagjaitokból egy forró fürdővel is, aminek tovább lehet növelni a romantikáját, ha gyertyákkal díszítitek a fürdőszobát. Nem kell ehhez feltétlenül kád, bár nyilván úgy az igazi, ha kicsit áztok a habok között, de a zuhany ugyanúgy lehet romantikus!

 

Romantikus vacsora

 

Este elmehettek vacsorázni, ehhez pedig tökéletes helyszín egy hangulatos étterem Budapest valamelyik romantikus környékén, a Várnegyedben, vagy épp a belvárosban. Az ilyesfajta közös élményeket mindenki szereti, nem beszélve arról, hogy egy jót enni is.

 

Összebújás

 

Hiszed vagy sem, az a legromantikusabb programok egyike, ha este pedig összebújtok a kanapén, vagy az ágyon, beraktok egy jó filmet, amit mindketten szerettek, és filmezés közben kinyitotok egy üveg finom bort. Meghitten, kényelmesen, a szerelmeddel – kell ennél több?
JövőLegfrissebb cikkek


Miért gyulladt be az ínyem? - Házi praktikák fogínygyulladás ellen
Az ínygyulladás az ínybetegség (parodontális betegség) gyakori és enyhe formája, amely irritációt, bőrpírt és duzzanatot (gyulladást) okoz a fogínyben, az íny fogazat körüli részén. Fontos, hogy komolyan vegyük a fogínygyulladást, és azonnal kezeljük. Az ínygyulladás sokkal súlyosabb fogínybetegséghez, az úgynevezett parodontitiszhez és a fogak elvesztéséhez vezethet.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!