Íme 4 elem, melynek a te álomkonyhádban is ott a helye!- Szuper konyha lakberendezési elemek, melyre neked is szükséged van!

Főoldal > 4 must have elem, melynek ott a helye az álomkonyhádban!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

4 must have elem, melynek ott a helye az álomkonyhádban!


2022/03/31
KC

Habár az álomkonyha mindannyiunk fejében máshogy néz ki, mégis van pár elem, ami kivétel nélkül minden konyhában jól mutat, stílustól és kialakítástól függetlenül. Hoztam nektek 4 konyhai lakberendezési elemet, melyeket, ha eddig még nem tettél, ezután nagy valószínűséggel hozzáadsz majd az álomkonyha hozzávalóiról szóló listához.

álomkonyha

1.Konyhasziget

Majdnemhogy lemerem fogadni, hogy a legtöbbünk álomkonyhájában szerepel egy méretes konyhasziget. Ez nem is csoda, hiszen egyszerre szuper hasznosak és remekül néznek ki. Egyrészt nem kevés plusz munkafelületet biztosítanak, valamint amennyiben fiókokkal, szekrény részekkel alakítjuk ki, a tárolásban is segítenek. A pult részét lehetőleg a konyhabútortól eltérő színnel és anyaggal burkolod. Csodás összképet kelt, ha például a padló színe köszön rajta vissza.

2.Látványos mosogatótelep

A konyha fő színét minden esetben kombináld legalább egy, de akár két színnel. Remek lehetőség erre, ha egy, a konyhapulttól eltérő színű mosogatót és csapot választasz. Dönthetsz süllyesztett vagy pult feletti darab mellet is, a lényeg, hogy kitűnjön a konyhából. Ne hagy egyedül ezt a színt, válassz például azonos színű fogantyúkat a konyhabútorhoz. 3.Hangsúlyos lámpa

Jól tudjuk, hogy a lámpa kulcsfontosságú elem bármely helyiségben. Ha szeretnéd feldobni, akár egy, a konyhád alapstílusától eltérő darabot is választhatsz. Például egy túlnyomó részben modernebb konyhába a szecessziós csillárok között is találsz olyan lámpákat, melyek határozottan képesek egy kicsit elegánsabbá tenni a helyiséget.

4.Borhűtő

Egy beépített borhűtő szintén minden konyhába passzol és garantáltan fancy hatást kelt. Mivel a sima hűtő általában az italok, üdítők nélkül is elég zsúfolt, így abszolút praktikus megoldás egy külön hűtő a számukra.
GazdaságLegfrissebb cikkek


Hol keress orvosokat? -Mutatjuk a legmodernebb felületeket
Hogyan lépj kapcsolatba sportorvosokkal? Mindenki számára a legelső és a legegyszerűbb megoldás az lenne, hogy megkérdezzük az ismerősünktől kit ajánl vagy beírjuk a Google keresőbe. Azonban a ma már sokkal egyszerűbb eszközünk van az orvosok felfedezésére és kutatására, ez a portál pedig az, ami mindennapi életünket is végigkíséri. Mutatjuk nektek miről is van szó.
Jelek, amik azt mutatják, hogy szükséged lehet műfogsorra
A jó hír az, hogy a fogak elvesztése nem egyik napról a másikra következik be. Sok beteg számára nem feltétlenül szükséges a fogsor használata, ha jó otthoni egészségügyi ellátást gyakorolnak, és rendszeres fogászati ellenőrzéseken vesznek részt. Íme azonban 8 jel, amely arra utal, hogy fogpótlásra lehet szükség a jövőbeni fogászati egészségügyi szükségleteidhez.
5 ok, amiért érdemes befektetni egy szabadtéri szaunába
A szaunák nagyszerű források a test és a lélek egészségének megőrzéséhez. A hagyományos finn kultúra létfontosságú része, a beltéri és kültéri szaunákat ma már világszerte széles körben használják egészségügyi előnyeik miatt. Remek módja lehet egy mozgalmas nap befejezésének, kilábalni az edzés után, vagy minőségi szabadidő eltöltésére pusztán pihenéssel. Ha saját szaunahelyiség építését fontolgatod, egy kültéri szauna építése tökéletes megoldás lehet, és értékes kiegészítője lehet otthonodnak.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hátköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Hallgasd meg a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamám, vagy éppen a testvéred jó tanácsaid blogunk sorai közé rejtve. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd.

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!