Tavaszi randiötletek

Főoldal > Randiötletek tavaszra

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Randiötletek tavaszra


2022/04/29
SFV

A jó idő beköszöntével a programlehetőségek tárháza is kinyílik. Összegyűjtöttünk néhány igazán vidám és friss randiötletet idén tavaszra, amit Ti sem hagyhattok ki!

Tavaszi randi

Kacsaetetés


Ez olyan igazán mesébe illő, nem? A kacsaetetéshez nem kell más, mint némi kacsatáp (nem kenyér, mert az beledagad a hasukba!) és Ti! Na meg persze, a kacsák. Egészen költséghatékony, nem? Ami a legjobb, hogy sok tó partján találtok kacsatápos automatát, így még azon sem kell törnötök a fejeteket, hogy azt honnan szerezzétek be. A kacsaetetés jó alkalom arra, hogy kicsit kiszabaduljatok a természetbe és gondtalanul sétálgassatok, beszélgessetek és a gyermeklelketek is kicsit újra felszabaduljon.


Kávé, reggeli, vacsora a szabadban


Vagy akár ebéd is, természetesen a szabadban ebédelni is jó. Ehhez választhattok bármilyen szabadtéri teraszos kávézót, vagy bisztrót, de elmehettek igazán romantikus vonulatokba, hiszen a Budai Vár teraszos étterme is tárt karokkal vár.
Kutyasétáltatás


Akinek van kutyája, az szükségszerűen sétáltatja kedves négylábúját napról napra, akinek viszont nincs, annak most itt a lehetőség (annak is egyébként, akinek van), hogy meglátogassatok egy menhelyet és feldobjátok a gazdátlan kutyik hétköznapját egy kiadós sétával! Ráadásul mindeközben együtt lehettek, beszélgethettek és együtt mosolyoghattok a négylábú barátaitokon.


Éjszakai fürdőzés


Lassacskán újra nyitnak az éjszakai fürdők kapui, de addig is délutánonként már nyitva vannak a strandok szabadtéri részei is, ahol ilyenkor még viszonylag kevesen vannak. Ha pedig kellően meleg vizet találtok, valódi felüdülés lesz ebben a langyos időben a szabadlevegőn áztatni magatokat! Ebben az a legjobb, hogy nincs meg annak a lehetősége, hogy bármelyikőtök figyelme elterelődjön, hiszen ha akartok sem tudtok ott mást csinálni, mint ülni és pihenni.
 
TurizmusLegfrissebb cikkek


Hol keress orvosokat? -Mutatjuk a legmodernebb felületeket
Hogyan lépj kapcsolatba sportorvosokkal? Mindenki számára a legelső és a legegyszerűbb megoldás az lenne, hogy megkérdezzük az ismerősünktől kit ajánl vagy beírjuk a Google keresőbe. Azonban a ma már sokkal egyszerűbb eszközünk van az orvosok felfedezésére és kutatására, ez a portál pedig az, ami mindennapi életünket is végigkíséri. Mutatjuk nektek miről is van szó.
Jelek, amik azt mutatják, hogy szükséged lehet műfogsorra
A jó hír az, hogy a fogak elvesztése nem egyik napról a másikra következik be. Sok beteg számára nem feltétlenül szükséges a fogsor használata, ha jó otthoni egészségügyi ellátást gyakorolnak, és rendszeres fogászati ellenőrzéseken vesznek részt. Íme azonban 8 jel, amely arra utal, hogy fogpótlásra lehet szükség a jövőbeni fogászati egészségügyi szükségleteidhez.
5 ok, amiért érdemes befektetni egy szabadtéri szaunába
A szaunák nagyszerű források a test és a lélek egészségének megőrzéséhez. A hagyományos finn kultúra létfontosságú része, a beltéri és kültéri szaunákat ma már világszerte széles körben használják egészségügyi előnyeik miatt. Remek módja lehet egy mozgalmas nap befejezésének, kilábalni az edzés után, vagy minőségi szabadidő eltöltésére pusztán pihenéssel. Ha saját szaunahelyiség építését fontolgatod, egy kültéri szauna építése tökéletes megoldás lehet, és értékes kiegészítője lehet otthonodnak.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hátköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Hallgasd meg a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamám, vagy éppen a testvéred jó tanácsaid blogunk sorai közé rejtve. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd.

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!