Házassági évforduló – melyiket hogyan ünnepeld?

Főoldal > Házassági évforduló – melyiket hogyan ünnepeld?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Házassági évforduló – melyiket hogyan ünnepeld?


2021/05/11
Rékka

Az mindenkinek egyértelmű, hogy az esküvőt nagy ünneplés veszi körül, azonban ennek évfordulójára már gyakran sokkal kisebb figyelem összpontosul, pedig a dátum minden évben csak egyre különlegesebbé válik. Az alábbi cikkben összegyűjtöttünk pár tippet, melyik fordulót hogyan érdemes megünnepelni!

Házassági évforduló – melyiket hogyan ünnepeld?

Első házassági évforduló

Még ilyenkor sem túlzás újdonsült házasoknak nevezni a férjet és a feleséget, aki sokszor még kettesben, baba nélkül ünnepli az első házassági évfordulót. Érdemes ezt kihasználni, és valami igazán emlékezetes ötlettel ünnepelni, hiszen kisgyerek mellett már jóval kisebb a szülők mozgástere. 

Ötödik házassági évforduló

Ilyenkor általában már bővebb a család létszáma, a nagyszülők vagy egy megbízható bébiszitter segíthetnek abban, hogy a pár egy rövid időre kettesben lehessen, és megünnepelhesse a házassági évfordulóját! A legtöbb kisgyerekes pár életében már az is kivételes alkalomnak számít, hogy gyerek(ek) nélkül mozdul ki, így még emlékezetesebb lehet az évforduló megünneplése. 



Tízedik házassági évforduló

Tökéletes alkalom ez arra, hogy a házasok megújítsák az egymásnak tett fogadalmat - ehhez nem kell egy komplett esküvőt szervezni, romantikus megoldás ha csak ketten, vagy a szűk család körében, szép ruhába öltözve, egy hangulatos helyszínen egy ceremóniamester előtt mondják ki újra a boldogító igent, aztán elfogyasztanak egy finom ebédet vagy vacsorát.

Huszadik házassági évforduló

Szépen gyarapodik az egymás mellett töltött évek száma, a gyerekek egyre nagyobbak, és a párt egyre több közösen átélt esemény fűzi össze. Ez igazán megérdemli az ünneplést! Ha tavasszal vagy nyáron kerül sor az évfordulóra, szervezhetnek egy hangulatos családi pikniket, hogy a szabad ég alatt, kellemes társaságban idézzék fel az esküvő napját. 

Huszonötödik házassági évforduló

Ehhez a fontos mérföldkőhöz érve biztos, hogy bőven akadnak olyan fáradalmak, amiket klassz lenne kettesben kipihenni! Ha utazásra nincs mód, töltsenek el egy lazításról és kényeztetésről szóló napot egy wellness hotel Spa részlegében, lepjék meg egymást páros masszázzsal, fürdőzzenek, szaunázzanak és töltődjenek fel! Ne maradjon el a finom ebéd vagy vacsora sem, és a koccintásról se feledkezzenek meg!

Hamarosan itt az évfordulótok, de még nincs meg a tökéletes színtér? A Tündérliget Panzió egy nagyszerű házassági évfordulós helyszín szállással, ahol akár az egész ünneplő társaságot el lehet szállásolni bájos, vidéki hangulatban.




Bevételek Elemzések Felmérések Források Jövő Pénz Turizmus



Legfrissebb cikkek


5 ötlet az ételszállításhoz, hogy éttermed kiemelkedjen
Az élelmiszer csomagolás alulértékelt módja annak, hogy a vendégek emlékezzenek az éttermedre. Bár lehet, hogy ez nem tartozik a prioritások közé, létfontosságú lehet az éttermi márka megalapozottabbá tételéhez. Vess egy pillantást az alábbi élelmiszer kiszállítási csomagolási ötletekre, hogy különleges és kiemelkedő csomagolásokat készíts.
Hogyan lesz népszerű a hoteled 2023-ban? Minden a szállodaüzemeltetés alapjairól!
A szállodaüzemeltetés a szállodák, üdülőhelyek és egyéb szálláshelyek kezelésének művészete és tudománya. Ez magában foglalja a különféle műveletek felügyeletét, mint például a személyzet, a marketing, a pénzügyi menedzsment és a különböző vendégszolgáltatások, hogy biztosítsák a létesítmény zökkenőmentes és nyereséges működését. De hogyan is lesz mindettől népszerű a szállodád 2023-ban?
Mitől jó egy szlogen? – 3 elengedhetetlen tipp, hogy kitűnj a tömegből
A szlogenek gyorsan a márka identitásának fontos részévé válhatnak. Sok B2B márka esetében gyakran a szlogeneket látják először a felhasználók, amikor a cég kezdőlapjára kerülnek. Így tehát vállalkozóként tehát kritikus fontosságú, hogy megértsd, hogyan kell valóban működő szlogenet írni. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy mitől tud egy szlogen jó lenni és mi a különbség a szlogenek és a taglineok között (nem, ezek nem ugyanazok), és megmutatjuk, hogyan írhatsz felejthetetlen szlogent a mesterséges intelligencia segítségével a marketingben.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!