Házassági évforduló – melyiket hogyan ünnepeld?

Főoldal > Házassági évforduló – melyiket hogyan ünnepeld?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Házassági évforduló – melyiket hogyan ünnepeld?


2021/05/11
Rékka

Az mindenkinek egyértelmű, hogy az esküvőt nagy ünneplés veszi körül, azonban ennek évfordulójára már gyakran sokkal kisebb figyelem összpontosul, pedig a dátum minden évben csak egyre különlegesebbé válik. Az alábbi cikkben összegyűjtöttünk pár tippet, melyik fordulót hogyan érdemes megünnepelni!

Házassági évforduló – melyiket hogyan ünnepeld?

Első házassági évforduló

Még ilyenkor sem túlzás újdonsült házasoknak nevezni a férjet és a feleséget, aki sokszor még kettesben, baba nélkül ünnepli az első házassági évfordulót. Érdemes ezt kihasználni, és valami igazán emlékezetes ötlettel ünnepelni, hiszen kisgyerek mellett már jóval kisebb a szülők mozgástere. 

Ötödik házassági évforduló

Ilyenkor általában már bővebb a család létszáma, a nagyszülők vagy egy megbízható bébiszitter segíthetnek abban, hogy a pár egy rövid időre kettesben lehessen, és megünnepelhesse a házassági évfordulóját! A legtöbb kisgyerekes pár életében már az is kivételes alkalomnak számít, hogy gyerek(ek) nélkül mozdul ki, így még emlékezetesebb lehet az évforduló megünneplése. Tízedik házassági évforduló

Tökéletes alkalom ez arra, hogy a házasok megújítsák az egymásnak tett fogadalmat - ehhez nem kell egy komplett esküvőt szervezni, romantikus megoldás ha csak ketten, vagy a szűk család körében, szép ruhába öltözve, egy hangulatos helyszínen egy ceremóniamester előtt mondják ki újra a boldogító igent, aztán elfogyasztanak egy finom ebédet vagy vacsorát.

Huszadik házassági évforduló

Szépen gyarapodik az egymás mellett töltött évek száma, a gyerekek egyre nagyobbak, és a párt egyre több közösen átélt esemény fűzi össze. Ez igazán megérdemli az ünneplést! Ha tavasszal vagy nyáron kerül sor az évfordulóra, szervezhetnek egy hangulatos családi pikniket, hogy a szabad ég alatt, kellemes társaságban idézzék fel az esküvő napját. 

Huszonötödik házassági évforduló

Ehhez a fontos mérföldkőhöz érve biztos, hogy bőven akadnak olyan fáradalmak, amiket klassz lenne kettesben kipihenni! Ha utazásra nincs mód, töltsenek el egy lazításról és kényeztetésről szóló napot egy wellness hotel Spa részlegében, lepjék meg egymást páros masszázzsal, fürdőzzenek, szaunázzanak és töltődjenek fel! Ne maradjon el a finom ebéd vagy vacsora sem, és a koccintásról se feledkezzenek meg!

Hamarosan itt az évfordulótok, de még nincs meg a tökéletes színtér? A Tündérliget Panzió egy nagyszerű házassági évfordulós helyszín szállással, ahol akár az egész ünneplő társaságot el lehet szállásolni bájos, vidéki hangulatban.
Bevételek Elemzések Felmérések Források Jövő Pénz TurizmusLegfrissebb cikkek


Isteni, alkoholmentes koktélok nyárra
Nincs is jobb a nyári forróságban a hideg, frissítő italoknál, koktéloknál. Most alkoholmentes változatokat hoztunk nektek, amiket napközben is bátran fogyaszthattok, nem álmosítanak, utánuk nyugodtan kocsiba lehet ülni, és még a gyerekeknek sem kell kimaradniuk a jóból.
Tizenöt tipp a sikeres fogyókúrához
Annak ellenére, hogy a kevesebb evés, illetve a több mozgás a fogyókúrázás két alaptétele, korántsem olyan egyszerű a feladat. A fogyni vágyóknak ugyanis szükségük van az étkezési tippek arzenáljára, amelyek átsegítik őket az elkerülhetetlen nehézségeken. Összegyűjtöttük a legjobbakat.
A terhesség tönkreteszi a fogakat?
Bár a legtöbb kismama tudatában van annak, hogy a megfelelő szájhigiénia fontos a saját és a baba egészsége szempontjából is, számos félreértés és hamis információ miatt sokan mégis elkerülik a fogorvost várandósságuk alatt. Dr. Benkő Krisztina, az Oxygen Medical fogorvosa szerint azonban a szakemberek biztonságosan és hatékonyan tudják kezelni a felmerülő problémákat.