Házassági évforduló – melyiket hogyan ünnepeld?

Főoldal > Házassági évforduló – melyiket hogyan ünnepeld?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Házassági évforduló – melyiket hogyan ünnepeld?


2021/05/11
Rékka

Az mindenkinek egyértelmű, hogy az esküvőt nagy ünneplés veszi körül, azonban ennek évfordulójára már gyakran sokkal kisebb figyelem összpontosul, pedig a dátum minden évben csak egyre különlegesebbé válik. Az alábbi cikkben összegyűjtöttünk pár tippet, melyik fordulót hogyan érdemes megünnepelni!

Házassági évforduló – melyiket hogyan ünnepeld?

Első házassági évforduló

Még ilyenkor sem túlzás újdonsült házasoknak nevezni a férjet és a feleséget, aki sokszor még kettesben, baba nélkül ünnepli az első házassági évfordulót. Érdemes ezt kihasználni, és valami igazán emlékezetes ötlettel ünnepelni, hiszen kisgyerek mellett már jóval kisebb a szülők mozgástere. 

Ötödik házassági évforduló

Ilyenkor általában már bővebb a család létszáma, a nagyszülők vagy egy megbízható bébiszitter segíthetnek abban, hogy a pár egy rövid időre kettesben lehessen, és megünnepelhesse a házassági évfordulóját! A legtöbb kisgyerekes pár életében már az is kivételes alkalomnak számít, hogy gyerek(ek) nélkül mozdul ki, így még emlékezetesebb lehet az évforduló megünneplése. Tízedik házassági évforduló

Tökéletes alkalom ez arra, hogy a házasok megújítsák az egymásnak tett fogadalmat - ehhez nem kell egy komplett esküvőt szervezni, romantikus megoldás ha csak ketten, vagy a szűk család körében, szép ruhába öltözve, egy hangulatos helyszínen egy ceremóniamester előtt mondják ki újra a boldogító igent, aztán elfogyasztanak egy finom ebédet vagy vacsorát.

Huszadik házassági évforduló

Szépen gyarapodik az egymás mellett töltött évek száma, a gyerekek egyre nagyobbak, és a párt egyre több közösen átélt esemény fűzi össze. Ez igazán megérdemli az ünneplést! Ha tavasszal vagy nyáron kerül sor az évfordulóra, szervezhetnek egy hangulatos családi pikniket, hogy a szabad ég alatt, kellemes társaságban idézzék fel az esküvő napját. 

Huszonötödik házassági évforduló

Ehhez a fontos mérföldkőhöz érve biztos, hogy bőven akadnak olyan fáradalmak, amiket klassz lenne kettesben kipihenni! Ha utazásra nincs mód, töltsenek el egy lazításról és kényeztetésről szóló napot egy wellness hotel Spa részlegében, lepjék meg egymást páros masszázzsal, fürdőzzenek, szaunázzanak és töltődjenek fel! Ne maradjon el a finom ebéd vagy vacsora sem, és a koccintásról se feledkezzenek meg!

Hamarosan itt az évfordulótok, de még nincs meg a tökéletes színtér? A Tündérliget Panzió egy nagyszerű házassági évfordulós helyszín szállással, ahol akár az egész ünneplő társaságot el lehet szállásolni bájos, vidéki hangulatban.
Bevételek Elemzések Felmérések Források Jövő Pénz TurizmusLegfrissebb cikkek


Fontos tudnivalók a lyukas fogakkal kapcsolatban
A lyukas fog egy nagyon gyakori probléma, ennek ellenére alig tudunk róla valamit. Hogyan alakulnak ki a lyukas fogak, minek hatására, hogyan lehet őket hatékonyan kezelni, és ami a legfontosabb: mit lehet ellenük tenni? Az alábbi cikkben összeszedtünk néhány fontos tudnivalót a lyukas fogakkal kapcsolatban.
Kirándulást tervezel? Erre érdemes elindulnod!
Az ősz megérkeztével az időjárás is kezd már hűvösebbé válni, mégis szerencsére még akadnak napsütötte délutánok, melyeken érdemes egy-egy rövidebb vagy éppen hosszabb kirándulást tervezned – lássuk, merre érdemes ellátogatnod a Budai Várnegyedben!