Legyen ragyogó mosolyod!

Főoldal > Mitől lesz tökéletes a mosoly, és hogyan lehet a tiéd is az? Most eláruljuk!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mitől lesz tökéletes a mosoly, és hogyan lehet a tiéd is az? Most eláruljuk!


2022/05/25
SFV

Te is csodálod, hogy a fotómodellek és a filmsztárok hogyan tudnak mindig ragyogni a fotókon és hogyan lehet mindőjüknek tökéletes mosolya? Úgy gondolod, hogy számodra ez úgysem marad más, mint puszta álom, mert menthetetlenek a fogaid? Olvasd el tippjeinket és szerezd vissza a reményt!

Ragyogó mosoly

A csorba mosoly orvosolható


Hogy mivel? Nem mással, mint egy jó fogorvossal. A letört fogakat sok esetben könnyedén vissza lehet építeni és/vagy fogkoronával kiegészíteni. A mélyen letört és az ideje korán eltávolított maradandó fogak esete már némileg nehezebb kérdés, azonban ezek pótlására is létezik megoldás, amely nem más, mint a fogimplantátum. Ez azonban egy viszonylag időigényes és költséges folyamat, amellyel érdemes előre tervezned. A Móricz Dental-nál igazán alapos munkát végeznek, ráadásul a honlapjukon akár most azonnal is tájékozódhatsz a fogbeültetés árakról.


Az elszíneződések problematikája


A fogakon megjelenő elszíneződések viszonylag könnyedén orvosolhatók. Elsősorban a fogkefével el nem távolítható lepedékek eltüntetéséről kell gondoskodnunk, amelyre a legjobb (és egyetlen) megoldás nem más, mint a fogkőeltávolítás. Ezt követően, ha tökéletes eredményt szeretnénk elérni, érdemes egy fogorvos segítségét kérni rendelő fogfehérítésben, vagy orvos által instruált otthoni fogfehérítésben.
Nem csak a fogak egészségén múlik az őszinte mosoly


Nem azt állítjuk, hogy a filmszínészek és a sztárok mosolya minden esetben őszinte, Te azonban nem biztos, hogy olyan mértékben vagy nyilvános megjelenésre kényszerítve mint ők, így nem is kell feltétlenül valódinak tűnő műmosolyt kényszerítened az arcodra. Így ha megfogadsz tőlünk egy jó tanácsot, ha mosolygós képet szeretnél magadról, akkor állj kamera elé, ha igazán vidám vagy, vagy örömöd leled valamiben – így garantált, hogy nem az arcodra fagyott mosolyt örökíted majd meg egy életre.
 
Jövő Online marketingLegfrissebb cikkek


3 tökéletes őszi balatoni kirándulóhely
A Balaton Riviéra…minden bizonnyal te is dalra fakadtál, vagy legalább is magadban dúdolod az ismert dallamot. De arra gondoltál már, hogy az egyébként főleg nyáron népszerű üdülőhelyet érdemes lehet ősszel is felkeresni, strandolni ugyan már nem lehet ilyenkor, bár az indián nyár tartogathat meglepetéseket, de a sok-sok csodás helyet sokszínű ruhába öltözve megcsodálni igen! 
Az infra szauna 5 legnagyobb előnye- ezért kellene neked is szaunáznod
Milyen előnyei vannak az infra szauna használatának? Mi a jó abban, ha rendszeresen a meleg levegőn ücsörögsz egy kicsit egy ilyen dobozban az infra fények alatt? Mutatjuk az infra szaunák lenyűgöző hatásait, amik miatt neked is meg kellene fontolnod, hogy elkezdj szaunázni!
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hátköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Hallgasd meg a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamám, vagy éppen a testvéred jó tanácsaid blogunk sorai közé rejtve. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd.

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!