Mire figyelj, ha lánybúcsút szervezel?

Főoldal > Mire figyelj, ha lánybúcsút szervezel?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mire figyelj, ha lánybúcsút szervezel?


2021/05/22
Rékka

Egy nő életének legszebb pillanat, amikor megkérik a kezét, és egy másik, amikor kimondja a boldogító igen. Ám a kettő között akad még egy fontos esemény: ez nem más, mint a lánybúcsú! Ebben a cikkben összegyűjtöttem, mire figyelj, ha lánybúcsút szervezel!

Mire figyelj, ha lánybúcsút szervezel?

Figyelj a menyasszony igényeire

Lánybúcsút szervezni (és részt venni rajta) izgalmas dolog, de mindig tartsd sem előtt, hogy ez az ünnep a menyasszonyról szól. Mindig kérd ki a véleményét, kérdezd meg, van-e valami konkrét elképzelése az estével kapcsolatban, és ha van, akkor próbáld minél inkább megvalósítani! Figyeld meg, cserébe ő is nagy hangsúlyt fog fektetni abba, hogy neked is tökéletes legyen majd a leánybúcsúd!

Szervezz Facebook csoportot a meghívottaknak

Ahhoz, hogy minden meghívottal tartani tudd a kapcsolatot, érdemes csinálni egy zárt Facebook csoportot, akár a menyasszony bevonásával, akár a tudta nélkül, ha meglepetést is szerveztek neki. Ilyen módon mindenki láthat minden módosítást, információt, az időpontot, a lánybúcsú helyszín címét, és minden mást, amire szükség lehet, ráadásul mindezt egy helyen!Készülj leánybúcsús játékokkal!

Egy lánybúcsún nem feltétlenül kell, hogy egy chippendale fiú jelentse a fő attrakciót. Nézz utána a neten, milyen lánybúcsús játékok vannak, válogass közöttük bátran, vagy akár találj ki újakat! A lényeg az, hogy igyekezz olyan feladatokat, programokat összeállítani, amiket a leendő ara biztosan élvezni fog!

Mindig legyen B terved!

Meg C, meg D, meg a biztonság kedvéért egy E is, ugyanis sohasem tudhatod, hol és mikor fog beütni a ménkű. Eleredhet az eső, késhet a vonat, de jelenleg azt sem lehet biztosan tudni, hogy egy hónap múlva mi lesz nyitva. Mindenképp készülj alternatív megoldásokkal is, nehogy felsülj!

Akármi történjék is, maradj nyugodt!

Hidd el, a menyasszony úgyis tiszta ideg, ha csak egy apróság nem klappol. Semmi szükség nincs arra, hogy rajtad az idegeskedés, a pánik jeleit lássa. Légy te a kőszikla, őrizd meg a nyugalmad, és bármi probléma merülne is fel, próbál megoldani! Megeshet, hogy már hónapokkal ezelőtt lefoglaltál egy asztalt, de az arának máshoz lenne kedve – ilyenkor ne légy mérges, örülj annak, hogy ő boldog, és menjetek oda, ahova ő szeretne!
Elemzések Felmérések Források Gazdaság Jövő Kiadások Külföld Múlt Pénz Statisztikák UtazásLegfrissebb cikkek


Hogyan válasszuk ki a megfelelő cateringet ennyi szolgáltató közül?
A rendezvények szervezése mindig kihívásokkal teli feladat, és egyik kulcsfontosságú eleme a megfelelő catering-szolgáltató kiválasztása. A jó catering nem csupán az étel minőségét jelenti, hanem az egész esemény hangulatát és sikerét is befolyásolhatja. Ebben a cikkben áttekintjük, hogyan választhatjuk ki a legmegfelelőbb catering-szolgáltatót a rendelkezésre álló sokféle lehetőség közül.
8 szokás, amivel több romantikát csempészhetsz az életetekbe az összeköltözést követően is
Az összeköltözés után a romantika fenntartása kulcsfontosságú a kapcsolat frissességének megőrzéséhez. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány hatékony szokást, amelyek segítenek megerősíteni a köteléket és még romantikusabbá tehetik az életeteket az új közös otthonban.Az összeköltözés után a romantika fenntartása kulcsfontosságú a kapcsolat frissességének megőrzéséhez. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány hatékony szokást, amelyek segítenek megerősíteni a köteléket és még romantikusabbá tehetik az életeteket az új közös otthonban.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!