Mire figyelj, ha lánybúcsút szervezel?

Főoldal > Mire figyelj, ha lánybúcsút szervezel?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mire figyelj, ha lánybúcsút szervezel?


2021/05/22
Rékka

Egy nő életének legszebb pillanat, amikor megkérik a kezét, és egy másik, amikor kimondja a boldogító igen. Ám a kettő között akad még egy fontos esemény: ez nem más, mint a lánybúcsú! Ebben a cikkben összegyűjtöttem, mire figyelj, ha lánybúcsút szervezel!

Mire figyelj, ha lánybúcsút szervezel?

Figyelj a menyasszony igényeire

Lánybúcsút szervezni (és részt venni rajta) izgalmas dolog, de mindig tartsd sem előtt, hogy ez az ünnep a menyasszonyról szól. Mindig kérd ki a véleményét, kérdezd meg, van-e valami konkrét elképzelése az estével kapcsolatban, és ha van, akkor próbáld minél inkább megvalósítani! Figyeld meg, cserébe ő is nagy hangsúlyt fog fektetni abba, hogy neked is tökéletes legyen majd a leánybúcsúd!

Szervezz Facebook csoportot a meghívottaknak

Ahhoz, hogy minden meghívottal tartani tudd a kapcsolatot, érdemes csinálni egy zárt Facebook csoportot, akár a menyasszony bevonásával, akár a tudta nélkül, ha meglepetést is szerveztek neki. Ilyen módon mindenki láthat minden módosítást, információt, az időpontot, a lánybúcsú helyszín címét, és minden mást, amire szükség lehet, ráadásul mindezt egy helyen!Készülj leánybúcsús játékokkal!

Egy lánybúcsún nem feltétlenül kell, hogy egy chippendale fiú jelentse a fő attrakciót. Nézz utána a neten, milyen lánybúcsús játékok vannak, válogass közöttük bátran, vagy akár találj ki újakat! A lényeg az, hogy igyekezz olyan feladatokat, programokat összeállítani, amiket a leendő ara biztosan élvezni fog!

Mindig legyen B terved!

Meg C, meg D, meg a biztonság kedvéért egy E is, ugyanis sohasem tudhatod, hol és mikor fog beütni a ménkű. Eleredhet az eső, késhet a vonat, de jelenleg azt sem lehet biztosan tudni, hogy egy hónap múlva mi lesz nyitva. Mindenképp készülj alternatív megoldásokkal is, nehogy felsülj!

Akármi történjék is, maradj nyugodt!

Hidd el, a menyasszony úgyis tiszta ideg, ha csak egy apróság nem klappol. Semmi szükség nincs arra, hogy rajtad az idegeskedés, a pánik jeleit lássa. Légy te a kőszikla, őrizd meg a nyugalmad, és bármi probléma merülne is fel, próbál megoldani! Megeshet, hogy már hónapokkal ezelőtt lefoglaltál egy asztalt, de az arának máshoz lenne kedve – ilyenkor ne légy mérges, örülj annak, hogy ő boldog, és menjetek oda, ahova ő szeretne!
Elemzések Felmérések Források Gazdaság Jövő Kiadások Külföld Múlt Pénz Statisztikák UtazásLegfrissebb cikkek


Isteni, alkoholmentes koktélok nyárra
Nincs is jobb a nyári forróságban a hideg, frissítő italoknál, koktéloknál. Most alkoholmentes változatokat hoztunk nektek, amiket napközben is bátran fogyaszthattok, nem álmosítanak, utánuk nyugodtan kocsiba lehet ülni, és még a gyerekeknek sem kell kimaradniuk a jóból.
Tizenöt tipp a sikeres fogyókúrához
Annak ellenére, hogy a kevesebb evés, illetve a több mozgás a fogyókúrázás két alaptétele, korántsem olyan egyszerű a feladat. A fogyni vágyóknak ugyanis szükségük van az étkezési tippek arzenáljára, amelyek átsegítik őket az elkerülhetetlen nehézségeken. Összegyűjtöttük a legjobbakat.
A terhesség tönkreteszi a fogakat?
Bár a legtöbb kismama tudatában van annak, hogy a megfelelő szájhigiénia fontos a saját és a baba egészsége szempontjából is, számos félreértés és hamis információ miatt sokan mégis elkerülik a fogorvost várandósságuk alatt. Dr. Benkő Krisztina, az Oxygen Medical fogorvosa szerint azonban a szakemberek biztonságosan és hatékonyan tudják kezelni a felmerülő problémákat.