Mire figyelj, ha lánybúcsút szervezel?

Főoldal > Mire figyelj, ha lánybúcsút szervezel?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mire figyelj, ha lánybúcsút szervezel?


2021/05/22
Rékka

Egy nő életének legszebb pillanat, amikor megkérik a kezét, és egy másik, amikor kimondja a boldogító igen. Ám a kettő között akad még egy fontos esemény: ez nem más, mint a lánybúcsú! Ebben a cikkben összegyűjtöttem, mire figyelj, ha lánybúcsút szervezel!

Mire figyelj, ha lánybúcsút szervezel?

Figyelj a menyasszony igényeire

Lánybúcsút szervezni (és részt venni rajta) izgalmas dolog, de mindig tartsd sem előtt, hogy ez az ünnep a menyasszonyról szól. Mindig kérd ki a véleményét, kérdezd meg, van-e valami konkrét elképzelése az estével kapcsolatban, és ha van, akkor próbáld minél inkább megvalósítani! Figyeld meg, cserébe ő is nagy hangsúlyt fog fektetni abba, hogy neked is tökéletes legyen majd a leánybúcsúd!

Szervezz Facebook csoportot a meghívottaknak

Ahhoz, hogy minden meghívottal tartani tudd a kapcsolatot, érdemes csinálni egy zárt Facebook csoportot, akár a menyasszony bevonásával, akár a tudta nélkül, ha meglepetést is szerveztek neki. Ilyen módon mindenki láthat minden módosítást, információt, az időpontot, a lánybúcsú helyszín címét, és minden mást, amire szükség lehet, ráadásul mindezt egy helyen!Készülj leánybúcsús játékokkal!

Egy lánybúcsún nem feltétlenül kell, hogy egy chippendale fiú jelentse a fő attrakciót. Nézz utána a neten, milyen lánybúcsús játékok vannak, válogass közöttük bátran, vagy akár találj ki újakat! A lényeg az, hogy igyekezz olyan feladatokat, programokat összeállítani, amiket a leendő ara biztosan élvezni fog!

Mindig legyen B terved!

Meg C, meg D, meg a biztonság kedvéért egy E is, ugyanis sohasem tudhatod, hol és mikor fog beütni a ménkű. Eleredhet az eső, késhet a vonat, de jelenleg azt sem lehet biztosan tudni, hogy egy hónap múlva mi lesz nyitva. Mindenképp készülj alternatív megoldásokkal is, nehogy felsülj!

Akármi történjék is, maradj nyugodt!

Hidd el, a menyasszony úgyis tiszta ideg, ha csak egy apróság nem klappol. Semmi szükség nincs arra, hogy rajtad az idegeskedés, a pánik jeleit lássa. Légy te a kőszikla, őrizd meg a nyugalmad, és bármi probléma merülne is fel, próbál megoldani! Megeshet, hogy már hónapokkal ezelőtt lefoglaltál egy asztalt, de az arának máshoz lenne kedve – ilyenkor ne légy mérges, örülj annak, hogy ő boldog, és menjetek oda, ahova ő szeretne!
Elemzések Felmérések Források Gazdaság Jövő Kiadások Külföld Múlt Pénz Statisztikák UtazásLegfrissebb cikkek


Hol keress orvosokat? -Mutatjuk a legmodernebb felületeket
Hogyan lépj kapcsolatba sportorvosokkal? Mindenki számára a legelső és a legegyszerűbb megoldás az lenne, hogy megkérdezzük az ismerősünktől kit ajánl vagy beírjuk a Google keresőbe. Azonban a ma már sokkal egyszerűbb eszközünk van az orvosok felfedezésére és kutatására, ez a portál pedig az, ami mindennapi életünket is végigkíséri. Mutatjuk nektek miről is van szó.
Jelek, amik azt mutatják, hogy szükséged lehet műfogsorra
A jó hír az, hogy a fogak elvesztése nem egyik napról a másikra következik be. Sok beteg számára nem feltétlenül szükséges a fogsor használata, ha jó otthoni egészségügyi ellátást gyakorolnak, és rendszeres fogászati ellenőrzéseken vesznek részt. Íme azonban 8 jel, amely arra utal, hogy fogpótlásra lehet szükség a jövőbeni fogászati egészségügyi szükségleteidhez.
5 ok, amiért érdemes befektetni egy szabadtéri szaunába
A szaunák nagyszerű források a test és a lélek egészségének megőrzéséhez. A hagyományos finn kultúra létfontosságú része, a beltéri és kültéri szaunákat ma már világszerte széles körben használják egészségügyi előnyeik miatt. Remek módja lehet egy mozgalmas nap befejezésének, kilábalni az edzés után, vagy minőségi szabadidő eltöltésére pusztán pihenéssel. Ha saját szaunahelyiség építését fontolgatod, egy kültéri szauna építése tökéletes megoldás lehet, és értékes kiegészítője lehet otthonodnak.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hátköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Hallgasd meg a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamám, vagy éppen a testvéred jó tanácsaid blogunk sorai közé rejtve. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd.

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!