Mi kell egy ütős szülinapi bulihoz?

Főoldal > Mi kell egy ütős szülinapi bulihoz?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mi kell egy ütős szülinapi bulihoz?


2021/02/27
Puskás Rékka

A legtöbb ember szereti megünnepelni a születésnapját, néha nagyszabású bulival, máskor csak a legközelebbi barátokkal, családtagokkal. Akármilyen kaliberű ünnepséget szervezel is, mutatok néhány dolgot, amire mindenképpen figyelj ahhoz, hogy a parti valóban az év egyik legjobb eseménye legyen!

Mi kell ütős bulihoz?

Egy jó helyszín

 

Egy jó buli egyik alapvető kelléke a megfelelő helyszín megtalálása. Természetesen ez függ attól, hogy hány ember van a meghívottak közül, az ünnepelt milyen típusú helyszínt szeret (romkocsma, klub, játékterem stb.), azonban, ha a szülinapi buli Budapesten kerül megrendezésre, akkor a lehetőségek tárháza szinte végtelen! 

Enni- és innivalók

 

Ha jó bulit szeretnél szervezni, nem feledkezhetsz meg a kellő mennyiségű ételről, italról. Természetesen a buli arculatától függően tolódhatnak az arányok, egyesek csak sört képzelnek a tökéletes partihoz, mások számára a nassolni valók, szendvicsek is elengedhetetlen részét képezik a jó hangulatnak.

 

Torta

 

Egy születésnapon az egyik legfontosabb, legközpontibb dolog a torta. Épp ezért, ha születésnapot szervezel, mindenképp fektess nagy hangsúlyt a tortára! Attól függően, hány vendégre lehet számítani, ügyelj rá, hogy akkora süteményt válassz, amiből mindenkinek jut! De akár te magad is megsütheted, így még személyesebb lesz.

 

Zene

 

Szintén nagyon fontos egy jó bulihoz a megfelelő zene. Az, hogy ki milyen zenére szeret partizni, egyénenként változó, de arra oda tudsz figyelni, hogy a berendezések megfelelően legyenek beállítva és jól működjenek. A hangfalakat, esetleg mikrofont és más, technikai eszközöket már a buli előtt szerezd be és teszteld, nehogy a nagy napon sülj fel, hogy valami nem működik!

 

Játékok

 

Egy igazán jó buli nem csak annyiból áll, hogy a vendégek esznek-isznak-beszélgetnek. Legyenek programok, játékok, akár ivós vagy csapatjátékok, a lényeg, hogy az egész társaságot összehozza, megmozgassa, megnevettesse!

 

Meghívottak

 

Amikor összeállítod a vendégek listáját, próbálj arra figyelni, hogy nagy nézeteltérések ne legyenek, olyan emberek, akik összebalhéznak, nem hiányoznak. Egy szülinap az önfeledt mulatozásról szól, nem az acsarkodásról és drámáról. Persze, vannak mindenki életében kulcsfigurák, és néha épp ők gerjesztik a feszültséget – próbáld nekik hangsúlyozni, hogy ez most nem az a rendezvény, ahol ezt szabadjára lehet engedni!
Jövő Múlt UtazásLegfrissebb cikkek


Hogyan válasszuk ki a megfelelő cateringet ennyi szolgáltató közül?
A rendezvények szervezése mindig kihívásokkal teli feladat, és egyik kulcsfontosságú eleme a megfelelő catering-szolgáltató kiválasztása. A jó catering nem csupán az étel minőségét jelenti, hanem az egész esemény hangulatát és sikerét is befolyásolhatja. Ebben a cikkben áttekintjük, hogyan választhatjuk ki a legmegfelelőbb catering-szolgáltatót a rendelkezésre álló sokféle lehetőség közül.
8 szokás, amivel több romantikát csempészhetsz az életetekbe az összeköltözést követően is
Az összeköltözés után a romantika fenntartása kulcsfontosságú a kapcsolat frissességének megőrzéséhez. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány hatékony szokást, amelyek segítenek megerősíteni a köteléket és még romantikusabbá tehetik az életeteket az új közös otthonban.Az összeköltözés után a romantika fenntartása kulcsfontosságú a kapcsolat frissességének megőrzéséhez. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány hatékony szokást, amelyek segítenek megerősíteni a köteléket és még romantikusabbá tehetik az életeteket az új közös otthonban.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!