Mi kell egy ütős szülinapi bulihoz?

Főoldal > Mi kell egy ütős szülinapi bulihoz?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mi kell egy ütős szülinapi bulihoz?


2021/02/27
Puskás Rékka

A legtöbb ember szereti megünnepelni a születésnapját, néha nagyszabású bulival, máskor csak a legközelebbi barátokkal, családtagokkal. Akármilyen kaliberű ünnepséget szervezel is, mutatok néhány dolgot, amire mindenképpen figyelj ahhoz, hogy a parti valóban az év egyik legjobb eseménye legyen!

Mi kell ütős bulihoz?

Egy jó helyszín

 

Egy jó buli egyik alapvető kelléke a megfelelő helyszín megtalálása. Természetesen ez függ attól, hogy hány ember van a meghívottak közül, az ünnepelt milyen típusú helyszínt szeret (romkocsma, klub, játékterem stb.), azonban, ha a szülinapi buli Budapesten kerül megrendezésre, akkor a lehetőségek tárháza szinte végtelen! 

Enni- és innivalók

 

Ha jó bulit szeretnél szervezni, nem feledkezhetsz meg a kellő mennyiségű ételről, italról. Természetesen a buli arculatától függően tolódhatnak az arányok, egyesek csak sört képzelnek a tökéletes partihoz, mások számára a nassolni valók, szendvicsek is elengedhetetlen részét képezik a jó hangulatnak.

 

Torta

 

Egy születésnapon az egyik legfontosabb, legközpontibb dolog a torta. Épp ezért, ha születésnapot szervezel, mindenképp fektess nagy hangsúlyt a tortára! Attól függően, hány vendégre lehet számítani, ügyelj rá, hogy akkora süteményt válassz, amiből mindenkinek jut! De akár te magad is megsütheted, így még személyesebb lesz.

 

Zene

 

Szintén nagyon fontos egy jó bulihoz a megfelelő zene. Az, hogy ki milyen zenére szeret partizni, egyénenként változó, de arra oda tudsz figyelni, hogy a berendezések megfelelően legyenek beállítva és jól működjenek. A hangfalakat, esetleg mikrofont és más, technikai eszközöket már a buli előtt szerezd be és teszteld, nehogy a nagy napon sülj fel, hogy valami nem működik!

 

Játékok

 

Egy igazán jó buli nem csak annyiból áll, hogy a vendégek esznek-isznak-beszélgetnek. Legyenek programok, játékok, akár ivós vagy csapatjátékok, a lényeg, hogy az egész társaságot összehozza, megmozgassa, megnevettesse!

 

Meghívottak

 

Amikor összeállítod a vendégek listáját, próbálj arra figyelni, hogy nagy nézeteltérések ne legyenek, olyan emberek, akik összebalhéznak, nem hiányoznak. Egy szülinap az önfeledt mulatozásról szól, nem az acsarkodásról és drámáról. Persze, vannak mindenki életében kulcsfigurák, és néha épp ők gerjesztik a feszültséget – próbáld nekik hangsúlyozni, hogy ez most nem az a rendezvény, ahol ezt szabadjára lehet engedni!
Jövő Múlt UtazásLegfrissebb cikkek


Pezsgőfürdő vagy hidromasszázs?
A két fogalom bizony nem ugyanazt jelenti: míg a pezsgőfürdőben levegő, addig a hidromasszázskádban levegővel kevert víz váltja ki a hatást! A hidromasszázs mélyebb hatást kelt, mint a pezsgőfürdő, a levegő inkább csak kényelmi, kellemes érzésre jó, az igazi masszírozó hatásról a vízsugár gondoskodik.
Bőrfeszesítő praktikák
A feszes bőr minden nő álma. Az idő és az életmód azonban nyomot hagy a szervezet elsődleges védelmi vonalán. A rendszeres mozgás és a megfelelő táplálkozás mellett elengedhetetlen a jó minőségű, bőrtípusnak megfelelő krémek és praktikák alkalmazása, hogy a bőr feszes, fiatalos és ragyogó maradjon.
Miért ne halogasd a bölcsességfog eltávolítást?
A bölcsességfogát 10 emberből 8-nak ki kell húzni, nagyon ritka az, hogy ez a fog jó irányba nőjön és legyen elegendő helye is. Ha ezek a kritériumok nem teljesülnek, akkor következik a bölcsességfog eltávolítása. Ennek hiányában ugyanis később súlyos problémák, következmények, tünetek, jelentkezhetnek, ezek pedig akár később az őrlőfogak elvesztéséhez is vezethetnek.