Ilyen volt a legszebb esküvő, amin valaha jártam

Főoldal > Ilyen volt a legszebb esküvő, amin valaha jártam

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ilyen volt a legszebb esküvő, amin valaha jártam


2022/05/23
SFV

Nemrég egy igazán varázslatos esküvőn jártam. És, hogy miért volt oylan különleges? Mert amellett, hogy gyönyörű volt és hagyományos, mégis igazán őszinte és sabllonoktól mentes. Hogy hogyan tudták ezt megcsinálni? Hadd meséljem el!

A legszebb esküvő

A menyasszony ruhája

Az ifjú arának gyönyörű sellőfazonú menyasszonyi ruhája, és tündérien vonzó, csillogóan piros koktélruhája volt. Azonban miután az uszályát többször is elhagyta, a menyecsketáncot pedig letáncolta, egy kényelmes, mégis elgáns, saját stílusához illő bézs ruhába bújt, úgy, ahogy az esküvő előtt, a vendégséggel közös fotózás során is. Mindez pedig semmit nem vont le az esemény értékéből, és így is mindenki tudta, hogy ő az est hercegnője.

A környezet varázsa

Az esküvő helyszíne igazán rendhagyó volt, egy hatalmas szőlőskert hegyén voltunk, egy pincészetben, sziklafalakkal körülvéve. A hely a menyasszony lakóhelyén volt, mégis teljesen más világba kalauzolt el minden érkezőt, egy hatalmas placc, gyönyörű kilátással pedig csakis a miénk volt. Ráadásul egy helyen tudták lebonyolítani mind a szertartást, mind pedig a lagzit. Ha Te is az esküvődre éttermet szeretnél bérelni egy igazán rendkívüli helyen, kérd a Zsidai Rendezvény segítségét!Sokszínű vendégsereg

A vendégseregben sokan kaptunk helyet, a vendéglista mégis alaposan megfontolt volt. Bár voltak páran jelen a menyasszony munkatársai közül, őket sem egytől egyig invitálta meg, ráadásul senki nem volt a helyszínen, aki olyan hozzátartozó lett volna, akit az ifjú pár nem ismer és nem kedvel.

Egy őszinte szertartás

A “mindhalálig boldogan” szertartások már elég elcsépelten hangzanak, főleg egy olyan világban, ahol sokan már csak szerződésként tekintenek az esküvőre. Ezen az esküvőn az anyakönyvvezető egy igazán meglepő, de annál őszintébb beszéddel állt elő, ami mindemellett sem hagyott szemeket szárazon.

 

 
Jövő TurizmusLegfrissebb cikkek


5 ötlet az ételszállításhoz, hogy éttermed kiemelkedjen
Az élelmiszer csomagolás alulértékelt módja annak, hogy a vendégek emlékezzenek az éttermedre. Bár lehet, hogy ez nem tartozik a prioritások közé, létfontosságú lehet az éttermi márka megalapozottabbá tételéhez. Vess egy pillantást az alábbi élelmiszer kiszállítási csomagolási ötletekre, hogy különleges és kiemelkedő csomagolásokat készíts.
Hogyan lesz népszerű a hoteled 2023-ban? Minden a szállodaüzemeltetés alapjairól!
A szállodaüzemeltetés a szállodák, üdülőhelyek és egyéb szálláshelyek kezelésének művészete és tudománya. Ez magában foglalja a különféle műveletek felügyeletét, mint például a személyzet, a marketing, a pénzügyi menedzsment és a különböző vendégszolgáltatások, hogy biztosítsák a létesítmény zökkenőmentes és nyereséges működését. De hogyan is lesz mindettől népszerű a szállodád 2023-ban?
Mitől jó egy szlogen? – 3 elengedhetetlen tipp, hogy kitűnj a tömegből
A szlogenek gyorsan a márka identitásának fontos részévé válhatnak. Sok B2B márka esetében gyakran a szlogeneket látják először a felhasználók, amikor a cég kezdőlapjára kerülnek. Így tehát vállalkozóként tehát kritikus fontosságú, hogy megértsd, hogyan kell valóban működő szlogenet írni. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy mitől tud egy szlogen jó lenni és mi a különbség a szlogenek és a taglineok között (nem, ezek nem ugyanazok), és megmutatjuk, hogyan írhatsz felejthetetlen szlogent a mesterséges intelligencia segítségével a marketingben.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!