Ilyen volt a legszebb esküvő, amin valaha jártam

Főoldal > Ilyen volt a legszebb esküvő, amin valaha jártam

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ilyen volt a legszebb esküvő, amin valaha jártam


2022/05/23
SFV

Nemrég egy igazán varázslatos esküvőn jártam. És, hogy miért volt oylan különleges? Mert amellett, hogy gyönyörű volt és hagyományos, mégis igazán őszinte és sabllonoktól mentes. Hogy hogyan tudták ezt megcsinálni? Hadd meséljem el!

A legszebb esküvő

A menyasszony ruhája

Az ifjú arának gyönyörű sellőfazonú menyasszonyi ruhája, és tündérien vonzó, csillogóan piros koktélruhája volt. Azonban miután az uszályát többször is elhagyta, a menyecsketáncot pedig letáncolta, egy kényelmes, mégis elgáns, saját stílusához illő bézs ruhába bújt, úgy, ahogy az esküvő előtt, a vendégséggel közös fotózás során is. Mindez pedig semmit nem vont le az esemény értékéből, és így is mindenki tudta, hogy ő az est hercegnője.

A környezet varázsa

Az esküvő helyszíne igazán rendhagyó volt, egy hatalmas szőlőskert hegyén voltunk, egy pincészetben, sziklafalakkal körülvéve. A hely a menyasszony lakóhelyén volt, mégis teljesen más világba kalauzolt el minden érkezőt, egy hatalmas placc, gyönyörű kilátással pedig csakis a miénk volt. Ráadásul egy helyen tudták lebonyolítani mind a szertartást, mind pedig a lagzit. Ha Te is az esküvődre éttermet szeretnél bérelni egy igazán rendkívüli helyen, kérd a Zsidai Rendezvény segítségét!Sokszínű vendégsereg

A vendégseregben sokan kaptunk helyet, a vendéglista mégis alaposan megfontolt volt. Bár voltak páran jelen a menyasszony munkatársai közül, őket sem egytől egyig invitálta meg, ráadásul senki nem volt a helyszínen, aki olyan hozzátartozó lett volna, akit az ifjú pár nem ismer és nem kedvel.

Egy őszinte szertartás

A “mindhalálig boldogan” szertartások már elég elcsépelten hangzanak, főleg egy olyan világban, ahol sokan már csak szerződésként tekintenek az esküvőre. Ezen az esküvőn az anyakönyvvezető egy igazán meglepő, de annál őszintébb beszéddel állt elő, ami mindemellett sem hagyott szemeket szárazon.

 

 
Jövő TurizmusLegfrissebb cikkek


Hol keress orvosokat? -Mutatjuk a legmodernebb felületeket
Hogyan lépj kapcsolatba sportorvosokkal? Mindenki számára a legelső és a legegyszerűbb megoldás az lenne, hogy megkérdezzük az ismerősünktől kit ajánl vagy beírjuk a Google keresőbe. Azonban a ma már sokkal egyszerűbb eszközünk van az orvosok felfedezésére és kutatására, ez a portál pedig az, ami mindennapi életünket is végigkíséri. Mutatjuk nektek miről is van szó.
Jelek, amik azt mutatják, hogy szükséged lehet műfogsorra
A jó hír az, hogy a fogak elvesztése nem egyik napról a másikra következik be. Sok beteg számára nem feltétlenül szükséges a fogsor használata, ha jó otthoni egészségügyi ellátást gyakorolnak, és rendszeres fogászati ellenőrzéseken vesznek részt. Íme azonban 8 jel, amely arra utal, hogy fogpótlásra lehet szükség a jövőbeni fogászati egészségügyi szükségleteidhez.
5 ok, amiért érdemes befektetni egy szabadtéri szaunába
A szaunák nagyszerű források a test és a lélek egészségének megőrzéséhez. A hagyományos finn kultúra létfontosságú része, a beltéri és kültéri szaunákat ma már világszerte széles körben használják egészségügyi előnyeik miatt. Remek módja lehet egy mozgalmas nap befejezésének, kilábalni az edzés után, vagy minőségi szabadidő eltöltésére pusztán pihenéssel. Ha saját szaunahelyiség építését fontolgatod, egy kültéri szauna építése tökéletes megoldás lehet, és értékes kiegészítője lehet otthonodnak.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hátköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Hallgasd meg a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamám, vagy éppen a testvéred jó tanácsaid blogunk sorai közé rejtve. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd.

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!