Fogorvosi kezelések: megérik az árukat?

Főoldal > Fogorvosi kezelések, amik megérik az árukat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Fogorvosi kezelések, amik megérik az árukat


2022/04/29
SFV

Sokan azért mondunk le egyes fogásazti kezelésekről, mert úgy gondoljuk, túl sokat kérnek el értük. Mostani cikkünkben összeszedtünk néhány olyan kezelést, ami ár-érték arányban mindenképp megéri!

Fogorvosi árak

No.1. Fogászati implantátum

A fogászati impalntátum az a fogpótlási eljárás, amit sokan csak nagyzolásnak és fölösleges pénzkidobásnak tartanak. Ez azonban koránt sincs így, hiszen sokkal nagyobb károkat okozhatunk magunknak, ha addig várunk fogaink pótlásával, míg szinte egyáltalán nem lesznek. Ez nem csak esztétikai károkat jelent, de olyanokat is, mint például az emésztési nehézségek, vagy a csontsorvadás. Utóbbi azért is kiemelten fontos probléma, mert ha a későbbiekben mégis pótoltatni szeretnénk fogainkat, az elsorvadt csont pótlására is szükség lesz.

No.2. Fogtömés

Sokan vannak úgy, mire eljutnak a fogorvosig, hogy már nem szeretnének a fogtöméssel bajlódni sem időben, sem pedig pénzben. Ha ilyenkor azonban azt javasoljuk a fogorvosunknak, hogy húzza ki fogunkat, szintén életbe lépnek a fentebb már említett problémák, amelyek csak mégtöbb szenvedéshez és költekezéshez vezetnek.no.3. Fogszabályzó

A fogszabályzóról elterjedt tévhit, hogy csak gyerekek számára alkalmas, eza zonban nincs így. Bármikor dönthetünk úgy, hogy megjelenésünk javítása, illetve a rágási és emésztési funkciók javítása érdekében fogszabályozásra specializálódott szakemberhez fordulunk.

No.4. Dentálhigiéniai kezelések

A dentálhigiéniai kezelések egy része elsősorban esztétikai kezelés, némelyek azonban elengedhetetlenek az egészséges fogazathoz. Így például míg a fogfehérítés elsősorban esztétikai értékeket von maga után, addig a fogkőleszedés elengedhetetlen ahhoz, hogy ne kelljen idejekorán megszabadulni természetes fogsorunktól.

Tipp: Ha részletesebben szeretnél tájékozódni a fogászati árakról Budapesten, a Móricz Dentral oldalán találhatsz némi támpontot!
Gazdaság KiadásokLegfrissebb cikkek


Hol keress orvosokat? -Mutatjuk a legmodernebb felületeket
Hogyan lépj kapcsolatba sportorvosokkal? Mindenki számára a legelső és a legegyszerűbb megoldás az lenne, hogy megkérdezzük az ismerősünktől kit ajánl vagy beírjuk a Google keresőbe. Azonban a ma már sokkal egyszerűbb eszközünk van az orvosok felfedezésére és kutatására, ez a portál pedig az, ami mindennapi életünket is végigkíséri. Mutatjuk nektek miről is van szó.
Jelek, amik azt mutatják, hogy szükséged lehet műfogsorra
A jó hír az, hogy a fogak elvesztése nem egyik napról a másikra következik be. Sok beteg számára nem feltétlenül szükséges a fogsor használata, ha jó otthoni egészségügyi ellátást gyakorolnak, és rendszeres fogászati ellenőrzéseken vesznek részt. Íme azonban 8 jel, amely arra utal, hogy fogpótlásra lehet szükség a jövőbeni fogászati egészségügyi szükségleteidhez.
5 ok, amiért érdemes befektetni egy szabadtéri szaunába
A szaunák nagyszerű források a test és a lélek egészségének megőrzéséhez. A hagyományos finn kultúra létfontosságú része, a beltéri és kültéri szaunákat ma már világszerte széles körben használják egészségügyi előnyeik miatt. Remek módja lehet egy mozgalmas nap befejezésének, kilábalni az edzés után, vagy minőségi szabadidő eltöltésére pusztán pihenéssel. Ha saját szaunahelyiség építését fontolgatod, egy kültéri szauna építése tökéletes megoldás lehet, és értékes kiegészítője lehet otthonodnak.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hátköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Hallgasd meg a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamám, vagy éppen a testvéred jó tanácsaid blogunk sorai közé rejtve. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd.

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!