Családi programok Budapesten és környékén

Főoldal > Családi programok Budapesten és környékén

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Családi programok Budapesten és környékén


2021/02/27
Puskás Rékka

Most, hogy jön a jó idő, végre vége a télnek, egyre többen vágynak rá, hogy elhagyják az otthont, és különböző programokkal töltsék ki a rendelkezésükre álló időt. Igen ám, de mégis, milyen programokon lehet részt vennie az egész családnak? Ebben a cikkben mutatok néhány ötletet, amire Budapesten és környékén van lehetőség, és amelyet az egész család élvezni fog!

Családi programok Budapesten és környékén

Kirándulás Normafára

 

Budapesttől alig egy köpésnyire van Normafa, ami nem véletlenül egy igen kedvelt kirándulóhely. Számos turistaútvonalat találni, vannak játszóterek, kilátók, sőt, még rétesezni is lehet. Szép idő esetén kár lenne a szobában ülni, főleg, hogy az elmúlt hónapok során is főleg ez volt a program. Ha süt a nap, ragyog az idő, menjetek inkább családilag a szabadba! Normafáról indulva több hegyet is bejárhattok, miközben a szervezetetek erősödik a jó levegőn! 

Bringázás a Naplás-tóhoz

 

Dönthettek úgy is, hogy tartotok egy családi bringa-napot, és kétkeréken közelítetek meg egy úticélt. Ehhez remek választás lehet a Naplás tó Budapest szélén, ide ugyanis sok kilométeren át vezet bicikliút, így biztonságosan lehet megközelíteni. Az utolsó kilométereken ráadásul végig a Szilas-patak mentén lehet biciklizni, ahol nem csak padok vannak kihelyezve a pihenésre, de több játszótér is akad, itt is meg lehet állni útközben is kis mókázásra.

 

Játék a Városligetben

 

Szép idő esetén akár a város szívében is maradhattok, méghozzá a Városligetben. Itt is számos lehetőség van a játékra, kikapcsolódásra, vannak játszóterek, mászópályák, de dönthettek úgy is, hogy saját felszerelést visztek, és családilag fogtok focizni, frízbizni, tollaslabdázni, vagy bármi olyan játékot űzni, amit az egész család szeret.

 

Családi ebéd

 

Töltsétek közösen a napot, a különböző programokat követően, vagy félbe szakítva pedig üljetek be valahova egy finom ebédre, esetleg vacsorára! Található gyerekbarát étterem Budapest számos különböző részén, így akárhonnan érkezzetek is, nem kell sokáig kutatni, ameddig találtok egy épp tökéleteset! Akárki szokta is a mindennapokban készíteni az ebédet, vacsorát, ez a nap hadd szóljon számára is a kikapcsolódásról, lazításról, hadd élvezze ő is, hogy mások szolgálják ki és mosogatnia sem kell az étkezés végeztével.
Elemzések Jövő UtazásLegfrissebb cikkek


Fontos tudnivalók a lyukas fogakkal kapcsolatban
A lyukas fog egy nagyon gyakori probléma, ennek ellenére alig tudunk róla valamit. Hogyan alakulnak ki a lyukas fogak, minek hatására, hogyan lehet őket hatékonyan kezelni, és ami a legfontosabb: mit lehet ellenük tenni? Az alábbi cikkben összeszedtünk néhány fontos tudnivalót a lyukas fogakkal kapcsolatban.
Kirándulást tervezel? Erre érdemes elindulnod!
Az ősz megérkeztével az időjárás is kezd már hűvösebbé válni, mégis szerencsére még akadnak napsütötte délutánok, melyeken érdemes egy-egy rövidebb vagy éppen hosszabb kirándulást tervezned – lássuk, merre érdemes ellátogatnod a Budai Várnegyedben!