Családi programok Budapesten és környékén

Főoldal > Családi programok Budapesten és környékén

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Családi programok Budapesten és környékén


2021/02/27
Puskás Rékka

Most, hogy jön a jó idő, végre vége a télnek, egyre többen vágynak rá, hogy elhagyják az otthont, és különböző programokkal töltsék ki a rendelkezésükre álló időt. Igen ám, de mégis, milyen programokon lehet részt vennie az egész családnak? Ebben a cikkben mutatok néhány ötletet, amire Budapesten és környékén van lehetőség, és amelyet az egész család élvezni fog!

Családi programok Budapesten és környékén

Kirándulás Normafára

 

Budapesttől alig egy köpésnyire van Normafa, ami nem véletlenül egy igen kedvelt kirándulóhely. Számos turistaútvonalat találni, vannak játszóterek, kilátók, sőt, még rétesezni is lehet. Szép idő esetén kár lenne a szobában ülni, főleg, hogy az elmúlt hónapok során is főleg ez volt a program. Ha süt a nap, ragyog az idő, menjetek inkább családilag a szabadba! Normafáról indulva több hegyet is bejárhattok, miközben a szervezetetek erősödik a jó levegőn! 

Bringázás a Naplás-tóhoz

 

Dönthettek úgy is, hogy tartotok egy családi bringa-napot, és kétkeréken közelítetek meg egy úticélt. Ehhez remek választás lehet a Naplás tó Budapest szélén, ide ugyanis sok kilométeren át vezet bicikliút, így biztonságosan lehet megközelíteni. Az utolsó kilométereken ráadásul végig a Szilas-patak mentén lehet biciklizni, ahol nem csak padok vannak kihelyezve a pihenésre, de több játszótér is akad, itt is meg lehet állni útközben is kis mókázásra.

 

Játék a Városligetben

 

Szép idő esetén akár a város szívében is maradhattok, méghozzá a Városligetben. Itt is számos lehetőség van a játékra, kikapcsolódásra, vannak játszóterek, mászópályák, de dönthettek úgy is, hogy saját felszerelést visztek, és családilag fogtok focizni, frízbizni, tollaslabdázni, vagy bármi olyan játékot űzni, amit az egész család szeret.

 

Családi ebéd

 

Töltsétek közösen a napot, a különböző programokat követően, vagy félbe szakítva pedig üljetek be valahova egy finom ebédre, esetleg vacsorára! Található gyerekbarát étterem Budapest számos különböző részén, így akárhonnan érkezzetek is, nem kell sokáig kutatni, ameddig találtok egy épp tökéleteset! Akárki szokta is a mindennapokban készíteni az ebédet, vacsorát, ez a nap hadd szóljon számára is a kikapcsolódásról, lazításról, hadd élvezze ő is, hogy mások szolgálják ki és mosogatnia sem kell az étkezés végeztével.
Elemzések Jövő UtazásLegfrissebb cikkek


Ilyen káros anyagok és baktériumok találhatóak a vízben
Összességében a vízminőség fenntartása és a rendszeres vízvizsgálat nemcsak jogszabályi kötelezettség, hanem alapvető egészségügyi követelmény is a különböző intézmények számára. A biztonságos és tiszta víz biztosítása érdekében az intézményeknek szigorúan be kell tartaniuk a vízkezelési előírásokat és rendszeresen felül kell vizsgálniuk vízrendszereiket. Mutatjuk miért!
A nyári időszakban sem szabad elhanyagolni a céges programokat
A nyári időszak kiváló alkalom arra, hogy a céges rendezvények segítségével erősítsük a csapatszellemet, javítsuk az alkalmazottak közötti kommunikációt, és növeljük az elkötelezettséget a munkahely iránt. Egy szóval azért, mert nyár van, nem kell, hogy megálljon az élet, sőt, pörögjenek még inkább a céges események!
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!