Családi programok Budapesten és környékén

Főoldal > Családi programok Budapesten és környékén

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Családi programok Budapesten és környékén


2021/02/27
Puskás Rékka

Most, hogy jön a jó idő, végre vége a télnek, egyre többen vágynak rá, hogy elhagyják az otthont, és különböző programokkal töltsék ki a rendelkezésükre álló időt. Igen ám, de mégis, milyen programokon lehet részt vennie az egész családnak? Ebben a cikkben mutatok néhány ötletet, amire Budapesten és környékén van lehetőség, és amelyet az egész család élvezni fog!

Családi programok Budapesten és környékén

Kirándulás Normafára

 

Budapesttől alig egy köpésnyire van Normafa, ami nem véletlenül egy igen kedvelt kirándulóhely. Számos turistaútvonalat találni, vannak játszóterek, kilátók, sőt, még rétesezni is lehet. Szép idő esetén kár lenne a szobában ülni, főleg, hogy az elmúlt hónapok során is főleg ez volt a program. Ha süt a nap, ragyog az idő, menjetek inkább családilag a szabadba! Normafáról indulva több hegyet is bejárhattok, miközben a szervezetetek erősödik a jó levegőn! 

Bringázás a Naplás-tóhoz

 

Dönthettek úgy is, hogy tartotok egy családi bringa-napot, és kétkeréken közelítetek meg egy úticélt. Ehhez remek választás lehet a Naplás tó Budapest szélén, ide ugyanis sok kilométeren át vezet bicikliút, így biztonságosan lehet megközelíteni. Az utolsó kilométereken ráadásul végig a Szilas-patak mentén lehet biciklizni, ahol nem csak padok vannak kihelyezve a pihenésre, de több játszótér is akad, itt is meg lehet állni útközben is kis mókázásra.

 

Játék a Városligetben

 

Szép idő esetén akár a város szívében is maradhattok, méghozzá a Városligetben. Itt is számos lehetőség van a játékra, kikapcsolódásra, vannak játszóterek, mászópályák, de dönthettek úgy is, hogy saját felszerelést visztek, és családilag fogtok focizni, frízbizni, tollaslabdázni, vagy bármi olyan játékot űzni, amit az egész család szeret.

 

Családi ebéd

 

Töltsétek közösen a napot, a különböző programokat követően, vagy félbe szakítva pedig üljetek be valahova egy finom ebédre, esetleg vacsorára! Található gyerekbarát étterem Budapest számos különböző részén, így akárhonnan érkezzetek is, nem kell sokáig kutatni, ameddig találtok egy épp tökéleteset! Akárki szokta is a mindennapokban készíteni az ebédet, vacsorát, ez a nap hadd szóljon számára is a kikapcsolódásról, lazításról, hadd élvezze ő is, hogy mások szolgálják ki és mosogatnia sem kell az étkezés végeztével.
Elemzések Jövő UtazásLegfrissebb cikkek


Hol keress orvosokat? -Mutatjuk a legmodernebb felületeket
Hogyan lépj kapcsolatba sportorvosokkal? Mindenki számára a legelső és a legegyszerűbb megoldás az lenne, hogy megkérdezzük az ismerősünktől kit ajánl vagy beírjuk a Google keresőbe. Azonban a ma már sokkal egyszerűbb eszközünk van az orvosok felfedezésére és kutatására, ez a portál pedig az, ami mindennapi életünket is végigkíséri. Mutatjuk nektek miről is van szó.
Jelek, amik azt mutatják, hogy szükséged lehet műfogsorra
A jó hír az, hogy a fogak elvesztése nem egyik napról a másikra következik be. Sok beteg számára nem feltétlenül szükséges a fogsor használata, ha jó otthoni egészségügyi ellátást gyakorolnak, és rendszeres fogászati ellenőrzéseken vesznek részt. Íme azonban 8 jel, amely arra utal, hogy fogpótlásra lehet szükség a jövőbeni fogászati egészségügyi szükségleteidhez.
5 ok, amiért érdemes befektetni egy szabadtéri szaunába
A szaunák nagyszerű források a test és a lélek egészségének megőrzéséhez. A hagyományos finn kultúra létfontosságú része, a beltéri és kültéri szaunákat ma már világszerte széles körben használják egészségügyi előnyeik miatt. Remek módja lehet egy mozgalmas nap befejezésének, kilábalni az edzés után, vagy minőségi szabadidő eltöltésére pusztán pihenéssel. Ha saját szaunahelyiség építését fontolgatod, egy kültéri szauna építése tökéletes megoldás lehet, és értékes kiegészítője lehet otthonodnak.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hátköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Hallgasd meg a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamám, vagy éppen a testvéred jó tanácsaid blogunk sorai közé rejtve. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd.

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!