Családi programok Budapesten és környékén

Főoldal > Családi programok Budapesten és környékén

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Családi programok Budapesten és környékén


2021/02/27
Puskás Rékka

Most, hogy jön a jó idő, végre vége a télnek, egyre többen vágynak rá, hogy elhagyják az otthont, és különböző programokkal töltsék ki a rendelkezésükre álló időt. Igen ám, de mégis, milyen programokon lehet részt vennie az egész családnak? Ebben a cikkben mutatok néhány ötletet, amire Budapesten és környékén van lehetőség, és amelyet az egész család élvezni fog!

Családi programok Budapesten és környékén

Kirándulás Normafára

 

Budapesttől alig egy köpésnyire van Normafa, ami nem véletlenül egy igen kedvelt kirándulóhely. Számos turistaútvonalat találni, vannak játszóterek, kilátók, sőt, még rétesezni is lehet. Szép idő esetén kár lenne a szobában ülni, főleg, hogy az elmúlt hónapok során is főleg ez volt a program. Ha süt a nap, ragyog az idő, menjetek inkább családilag a szabadba! Normafáról indulva több hegyet is bejárhattok, miközben a szervezetetek erősödik a jó levegőn! 

Bringázás a Naplás-tóhoz

 

Dönthettek úgy is, hogy tartotok egy családi bringa-napot, és kétkeréken közelítetek meg egy úticélt. Ehhez remek választás lehet a Naplás tó Budapest szélén, ide ugyanis sok kilométeren át vezet bicikliút, így biztonságosan lehet megközelíteni. Az utolsó kilométereken ráadásul végig a Szilas-patak mentén lehet biciklizni, ahol nem csak padok vannak kihelyezve a pihenésre, de több játszótér is akad, itt is meg lehet állni útközben is kis mókázásra.

 

Játék a Városligetben

 

Szép idő esetén akár a város szívében is maradhattok, méghozzá a Városligetben. Itt is számos lehetőség van a játékra, kikapcsolódásra, vannak játszóterek, mászópályák, de dönthettek úgy is, hogy saját felszerelést visztek, és családilag fogtok focizni, frízbizni, tollaslabdázni, vagy bármi olyan játékot űzni, amit az egész család szeret.

 

Családi ebéd

 

Töltsétek közösen a napot, a különböző programokat követően, vagy félbe szakítva pedig üljetek be valahova egy finom ebédre, esetleg vacsorára! Található gyerekbarát étterem Budapest számos különböző részén, így akárhonnan érkezzetek is, nem kell sokáig kutatni, ameddig találtok egy épp tökéleteset! Akárki szokta is a mindennapokban készíteni az ebédet, vacsorát, ez a nap hadd szóljon számára is a kikapcsolódásról, lazításról, hadd élvezze ő is, hogy mások szolgálják ki és mosogatnia sem kell az étkezés végeztével.
Elemzések Jövő UtazásLegfrissebb cikkek


Pezsgőfürdő vagy hidromasszázs?
A két fogalom bizony nem ugyanazt jelenti: míg a pezsgőfürdőben levegő, addig a hidromasszázskádban levegővel kevert víz váltja ki a hatást! A hidromasszázs mélyebb hatást kelt, mint a pezsgőfürdő, a levegő inkább csak kényelmi, kellemes érzésre jó, az igazi masszírozó hatásról a vízsugár gondoskodik.
Bőrfeszesítő praktikák
A feszes bőr minden nő álma. Az idő és az életmód azonban nyomot hagy a szervezet elsődleges védelmi vonalán. A rendszeres mozgás és a megfelelő táplálkozás mellett elengedhetetlen a jó minőségű, bőrtípusnak megfelelő krémek és praktikák alkalmazása, hogy a bőr feszes, fiatalos és ragyogó maradjon.
Miért ne halogasd a bölcsességfog eltávolítást?
A bölcsességfogát 10 emberből 8-nak ki kell húzni, nagyon ritka az, hogy ez a fog jó irányba nőjön és legyen elegendő helye is. Ha ezek a kritériumok nem teljesülnek, akkor következik a bölcsességfog eltávolítása. Ennek hiányában ugyanis később súlyos problémák, következmények, tünetek, jelentkezhetnek, ezek pedig akár később az őrlőfogak elvesztéséhez is vezethetnek.