5 dekorációs tipp kis esküvőkhöz

Főoldal > 5 dekorációs tipp kis esküvőkhöz

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 dekorációs tipp kis esküvőkhöz


2021/01/31
Puskás Rékka

A tavalyi és az idei évre egyaránt igaz az, hogy nem a nagy lagzik időszaka. De a kis esküvőknek is megvan a maga bája, sőt, adott helyzetben sokkal meghittebb, sokkal romantikusabb egy ilyen esemény. Hogy még inkább tökéletes legyen ez a nap, mutatok öt dekorációs ötletet!

Esküvői dekoráció, sajátkezűleg

Lámpások befőttesüvegből

 

Hihetetlenül látványos lámpásokat, vagy mécsestartókat készíthetsz akár sajátkezűleg is befőttesüvegekből vagy bébiételek üvegéből. Ehhez nem lesz túl sok mindenre szükséged, csupán üvegfestékre, teamécsesekre, illetve elegáns szalagokra, és már alkothatsz is! Olyan üvegfestéket válassz, ami áttetszőre szárad, és így a mécses fénye lángja színes fényt fog vetni az asztalokra. A szalagokat pedig egyszerűen kösd a befőttesüvegek szájára egy csinos masnival és voálá! 

Karácsonyi égők

 

El sem hinnéd, milyen jól felhasználhatod a színes karácsonyi égőket esküvői dekorként, különösen egy kis esküvőhelyszín esetében. A rengeteg színes fény varázslatos hangulatot tud kölcsönözni a helyszínnek, ráadásul ez egy kis költségvetésű megoldást kínál, ami nagyon látványossá tudja tenni az esküvő színterét.

 

Papírmasé virágok

 

Sokak számára a virágok elengedhetetlen részét képezik egy esküvőnek. Azonban a valódi virágokkal történő dekorlálás egyáltalán nem olcsó mulatság. Talán nem is gondolnád, de papírmaséból, vagy épp zsebkendőből is készíthetőek megdöbbentően élethű virágok dekorációként, akár sajátkezűleg is! Ráadásul ez nem csak költséghatékonyabb megoldás, hanem sokkal környezetbarátabb is.

 

Csillogó mozaikos ültetőkártyák

 

Szeretnél csilló, látványos ültetőkártyákat az esküvődre, amit aztán szépemlék gyanánt a vendégeid haza is vihetnek? Egy hihetetlenül egyszerű megoldást mutatok, ami roppant látványos! Nem kell hozzá más, csak régi, használhatatlan CD-k. Ezeket vágd apró darabokra (erre a legjobb eszköz egy csempevágó, ollóval sajnos nem lesz szép a széle), majd mozaikozd ki velük az ültetőkártyákat! Meglátod, hatalmas sikerül lesz!

 

Gyöngy dekoráció

 

Ha szereted a gyöngyöket, esetleg a menyasszonyi ruhád is gyöngyös, imádni fogod ezt a megoldást. Nem kell hozzá más, csak damil, gyöngyök – nyilván fehérek elsősorban, de igazából rajtad múlik – és ragasztópisztoly. A damilra fűzd fel a gyöngyöket, de ne szorosan egymás mellé, hanem hagyj ki 5-10 cm-eket. Hogy ne tudjanak elcsúszni, ragasztópisztollyal tegyél egy-egy pöttyöt a gyöngy két oldalára. Ezeket aztán feltekerheted vázákra, gyertyákra, akár az evőeszközökre is. Egyszerű, mégis csodaszép megoldás!
Jövő Kiadások PénzLegfrissebb cikkek


Fontos tudnivalók a lyukas fogakkal kapcsolatban
A lyukas fog egy nagyon gyakori probléma, ennek ellenére alig tudunk róla valamit. Hogyan alakulnak ki a lyukas fogak, minek hatására, hogyan lehet őket hatékonyan kezelni, és ami a legfontosabb: mit lehet ellenük tenni? Az alábbi cikkben összeszedtünk néhány fontos tudnivalót a lyukas fogakkal kapcsolatban.
Kirándulást tervezel? Erre érdemes elindulnod!
Az ősz megérkeztével az időjárás is kezd már hűvösebbé válni, mégis szerencsére még akadnak napsütötte délutánok, melyeken érdemes egy-egy rövidebb vagy éppen hosszabb kirándulást tervezned – lássuk, merre érdemes ellátogatnod a Budai Várnegyedben!