Érdemes lenne megjelenni egy fogászati kezelésen magán úton? Most kiderül!

Főoldal > Érdemes magánfogorvosi kezelésre menni? Most kiderül!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Érdemes magánfogorvosi kezelésre menni? Most kiderül!


2021/12/20
TK

Sokan bajban vannak, amikor fogászati kezelésre kerül a sor – érdemes magán úton szakembert keresni vagy elég lenne, ha csupán a körzeti orvosunkat meglátogatjuk? Alábbi cikkünkben nézzük meg, melyiket érdemes inkább választani.

Fogászati kezelés

Sokan biztosan húzzák a szájukat, amennyiben magán úton kell szakemberhez fordulni, mások viszont csak arra esküsznek. Nyilván, tudnunk kell, hogy az előbbi egy költségesebb megoldás, ugyanakkor lehet, hogy kifizetődőbb. Lássuk, miért.


Biztos lehetsz tudásában


Persze, ezzel nem azt szeretnénk állítani, hogy amennyiben körzeti fogorvoshoz jársz, az illető szakmailag kevesebb lenne, mint megán társai – bizonyos esetekben ugyanakkor hallhatunk rémtörténeteket, amikor a körzeti fogorvos többet ártott egy-egy kezelés kapcsán a pácinesnek mint segített volna. Veled is előfordult már, hogy csalódottan távoztál egy körzeti rendelőből, vagy úgy érezted az ott kapott kezelés többet ártott, mint segített volna, vagy egyáltalán nem segített? Akkor lehet ideje elgondolkozni egy magán fogorvoson…
Kényelmesebb


Amennyiben magán úton jelensz meg egy kezelésen, biztos lehetsz benne, hogy időpontra mentél, nem állnak minimum öten előtted a sorban, illetve, hogy jobban oda is fognak figyelni Rád a kezelés kapcsán – hiszen esetenként meg kell hagyni, borsos árat fizetsz fogaid egészségéért. 


Mégis mi szólhat ellene?


Mint tudjuk, magán úton megjelenni egy-egy kezelésen van, hogy drága mulatság. Mégis, véleményem szerint nincs az a pénz, ami ne érné meg, ha egészségünkről van szó – egy magán fogászati rendeléssel kapcsolatban pedig érdemes biztosra menni, hiszen ilyen esetben nyugodt szívvel ülhetsz bele a fogászati székbe, hiszen a szakember érti a dolgát, komplex, egyénre szabott megoldást fog majd számodra nyújtani.


Amennyiben Neked is fogászati kezelésre van szükséged, fordulj rendelőnkhöz bizalommal, ahol egy teljeskörű tájékoztatás végett biztos lehetsz benne, hogy az elmondott fogászati árak Budapesti viszonylatban megfelelőek, illetve, hogy esetünkben nem fognak a kezelés után felmerülni rejtett költségek.
 
StatisztikákLegfrissebb cikkek


Hol keress orvosokat? -Mutatjuk a legmodernebb felületeket
Hogyan lépj kapcsolatba sportorvosokkal? Mindenki számára a legelső és a legegyszerűbb megoldás az lenne, hogy megkérdezzük az ismerősünktől kit ajánl vagy beírjuk a Google keresőbe. Azonban a ma már sokkal egyszerűbb eszközünk van az orvosok felfedezésére és kutatására, ez a portál pedig az, ami mindennapi életünket is végigkíséri. Mutatjuk nektek miről is van szó.
Jelek, amik azt mutatják, hogy szükséged lehet műfogsorra
A jó hír az, hogy a fogak elvesztése nem egyik napról a másikra következik be. Sok beteg számára nem feltétlenül szükséges a fogsor használata, ha jó otthoni egészségügyi ellátást gyakorolnak, és rendszeres fogászati ellenőrzéseken vesznek részt. Íme azonban 8 jel, amely arra utal, hogy fogpótlásra lehet szükség a jövőbeni fogászati egészségügyi szükségleteidhez.
5 ok, amiért érdemes befektetni egy szabadtéri szaunába
A szaunák nagyszerű források a test és a lélek egészségének megőrzéséhez. A hagyományos finn kultúra létfontosságú része, a beltéri és kültéri szaunákat ma már világszerte széles körben használják egészségügyi előnyeik miatt. Remek módja lehet egy mozgalmas nap befejezésének, kilábalni az edzés után, vagy minőségi szabadidő eltöltésére pusztán pihenéssel. Ha saját szaunahelyiség építését fontolgatod, egy kültéri szauna építése tökéletes megoldás lehet, és értékes kiegészítője lehet otthonodnak.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hátköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Hallgasd meg a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamám, vagy éppen a testvéred jó tanácsaid blogunk sorai közé rejtve. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd.

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!