Ez a titka a celebeknek!

Főoldal > Ezek a hírességek erre a csodaeszközre esküdnek: fiatalon tartja őket!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezek a hírességek erre a csodaeszközre esküdnek: fiatalon tartja őket!


2022/12/17
NA

A méregtelenítéstől a fogyást segítő hatásán át egészen a bőrfeszesítő képességért rengeteg sztár imádja ezt a csodaszert, ami nem más, mint a szauna. Évtizedek óta hirdetik a sztárok, hogy fantasztikus hatással rendelkezik a szaunázás és rengeteg előnye van, mutatjuk!

Celebek titka

Először is: milyen előnyökkel jár a szaunázás?

A szauna melege endorfinokat szabadít fel a testünkben, amik a jó közérzetért felelős hormonok, ezért stresszkezelésre is csodálatos a szaunázás. Méregtelenítő, bőrfeszesítő hatásai is vannak, emellett a reumás panaszokra is tökéletes, nem mellesleg immunrendszer erősítő. Csodáljuk, hogy imádják a hírességek?

 

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, aki csakis természetes dolgokat használ öngondoskodásra, rendszeresen hivatkozik az infraszaunák használatára, mint a méregtelenítés, a fogyás és a bőrfiatalítás titkára.  

Kim Kardashian

Kim Kardashian volt férjétől Kanya West-től kapta még ajándékba kedvelt pihenőhelyét: egy egész spa szobát, amiben szauna is található. Figyelembe véve az infraszauna számos előnyét és megfizethető árát, nem csoda, hogy az olyan hírességek, mint Kardashian, közvetlenül az otthonukba szerelik be.

 

 

Selena Gomez

Selena Gomez rendszeresen alkalmaz 50 perces infraszauna terápiát, hogy segítsen ellazítani testi és lelki énjét. Azt is említette, hogy a szaunázás egy nagyszerű módja annak, hogy kiszabadítsa a méreganyagokat a szervezetből, és felgyorsítsa a pulzusszámát, akkor is, ha csak ül vagy fekszik. Gomez azt állította, hogy az infravörös hő hatására megváltozott a bőre, és jobban érzi magát a testében – ezt érdemes szem előtt tartani.

 

 

Cindy Crawford

A szigorú szépségápolási rutinát betartva Cindy Crawford évtizedek óta tartja magát csúcsformában. Ha hetente legalább van szabad húsz perce, akkor infraszaunát használ: Cindy méregtelenít, ellazul és javítja a bőre tónusát a szaunával. 

 

 

Emma Roberts

Emma Roberts rendszeresen használ szaunákat, hogy segítsen elégetni vele a kalóriákat: az infraszaunával pedig óránként akár 600 kalóriát is lehetséges, így a kezdeti wellness szalonokba járkálás után Emma az infraszauna vásárlás mellett döntött, és milyen jól tette! 

 
KimutatásokLegfrissebb cikkek


5 ötlet az ételszállításhoz, hogy éttermed kiemelkedjen
Az élelmiszer csomagolás alulértékelt módja annak, hogy a vendégek emlékezzenek az éttermedre. Bár lehet, hogy ez nem tartozik a prioritások közé, létfontosságú lehet az éttermi márka megalapozottabbá tételéhez. Vess egy pillantást az alábbi élelmiszer kiszállítási csomagolási ötletekre, hogy különleges és kiemelkedő csomagolásokat készíts.
Hogyan lesz népszerű a hoteled 2023-ban? Minden a szállodaüzemeltetés alapjairól!
A szállodaüzemeltetés a szállodák, üdülőhelyek és egyéb szálláshelyek kezelésének művészete és tudománya. Ez magában foglalja a különféle műveletek felügyeletét, mint például a személyzet, a marketing, a pénzügyi menedzsment és a különböző vendégszolgáltatások, hogy biztosítsák a létesítmény zökkenőmentes és nyereséges működését. De hogyan is lesz mindettől népszerű a szállodád 2023-ban?
Mitől jó egy szlogen? – 3 elengedhetetlen tipp, hogy kitűnj a tömegből
A szlogenek gyorsan a márka identitásának fontos részévé válhatnak. Sok B2B márka esetében gyakran a szlogeneket látják először a felhasználók, amikor a cég kezdőlapjára kerülnek. Így tehát vállalkozóként tehát kritikus fontosságú, hogy megértsd, hogyan kell valóban működő szlogenet írni. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy mitől tud egy szlogen jó lenni és mi a különbség a szlogenek és a taglineok között (nem, ezek nem ugyanazok), és megmutatjuk, hogyan írhatsz felejthetetlen szlogent a mesterséges intelligencia segítségével a marketingben.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!