Ez a titka a celebeknek!

Főoldal > Ezek a hírességek erre a csodaeszközre esküdnek: fiatalon tartja őket!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezek a hírességek erre a csodaeszközre esküdnek: fiatalon tartja őket!


2022/12/17
NA

A méregtelenítéstől a fogyást segítő hatásán át egészen a bőrfeszesítő képességért rengeteg sztár imádja ezt a csodaszert, ami nem más, mint a szauna. Évtizedek óta hirdetik a sztárok, hogy fantasztikus hatással rendelkezik a szaunázás és rengeteg előnye van, mutatjuk!

Celebek titka

Először is: milyen előnyökkel jár a szaunázás?

A szauna melege endorfinokat szabadít fel a testünkben, amik a jó közérzetért felelős hormonok, ezért stresszkezelésre is csodálatos a szaunázás. Méregtelenítő, bőrfeszesítő hatásai is vannak, emellett a reumás panaszokra is tökéletes, nem mellesleg immunrendszer erősítő. Csodáljuk, hogy imádják a hírességek?

 

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, aki csakis természetes dolgokat használ öngondoskodásra, rendszeresen hivatkozik az infraszaunák használatára, mint a méregtelenítés, a fogyás és a bőrfiatalítás titkára.  

Kim Kardashian

Kim Kardashian volt férjétől Kanya West-től kapta még ajándékba kedvelt pihenőhelyét: egy egész spa szobát, amiben szauna is található. Figyelembe véve az infraszauna számos előnyét és megfizethető árát, nem csoda, hogy az olyan hírességek, mint Kardashian, közvetlenül az otthonukba szerelik be.

 

 

Selena Gomez

Selena Gomez rendszeresen alkalmaz 50 perces infraszauna terápiát, hogy segítsen ellazítani testi és lelki énjét. Azt is említette, hogy a szaunázás egy nagyszerű módja annak, hogy kiszabadítsa a méreganyagokat a szervezetből, és felgyorsítsa a pulzusszámát, akkor is, ha csak ül vagy fekszik. Gomez azt állította, hogy az infravörös hő hatására megváltozott a bőre, és jobban érzi magát a testében – ezt érdemes szem előtt tartani.

 

 

Cindy Crawford

A szigorú szépségápolási rutinát betartva Cindy Crawford évtizedek óta tartja magát csúcsformában. Ha hetente legalább van szabad húsz perce, akkor infraszaunát használ: Cindy méregtelenít, ellazul és javítja a bőre tónusát a szaunával. 

 

 

Emma Roberts

Emma Roberts rendszeresen használ szaunákat, hogy segítsen elégetni vele a kalóriákat: az infraszaunával pedig óránként akár 600 kalóriát is lehetséges, így a kezdeti wellness szalonokba járkálás után Emma az infraszauna vásárlás mellett döntött, és milyen jól tette! 

 
KimutatásokLegfrissebb cikkek


Így csökkentsd az élelmiszer pazarlást az éttermedben
Szerinted hány kiló élelmiszer kerül évente a szemétbe? És ebből mennyi keletkezik az élelmiszer-szolgáltatásban? Az éttermekben elkészített ételek 5–15 százalékát kidobják, a nyersanyagok esetében pedig akár 70 százalékos is lehet a veszteség. A hulladék 40%-ka éttermekből, élelmiszerboltokból és élelmiszer-szolgáltató cégektől származik. Az a tény, hogy ez a szám túl magas, természetesen nem vita tárgya. De hogyan segíthetsz te, mint vendéglős, hogy csökkentsd ezt a pazarlást? Íme 5 tipp, hogyan kerülheted el az ételpazarlást éttermedben, és hogyan takaríthatsz meg pénzt.
5 dolog, amit megtehetsz a fogkő kialakulása ellen
A fogkőről viszonylag sokszor esik szó nemcsak szakmai körökben, hanem a mindennapokban is. Nem véletlen, hiszen a fogkő egy gyakori probléma, ami sokféle fogászati betegségnek az elindítója. A megfelelő szájhigiénia megőrzésével sikeresen megszabadíthatjuk a szájüregünket a lepedéktől, és így megkímélhetjük fogainkat a fogkőtől. Lássuk milyen lépéseket tudunk tenni, hogy megelőzzük a fogkő kialakulását!
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!