4 új esküvői trend, amit te is imádni fogsz

Főoldal > 4 új esküvői trend, amit te is imádni fogsz

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

4 új esküvői trend, amit te is imádni fogsz


2023/08/11

Az esküvőknek évszázados hagyományuk vannak, de minden kornak megvannak a maga sajátosságai, amik az esküvői szertartásokra is rányomják a pecsétet. Mutatunk 3 olyan trendet, amit minden bizonnyal te is imádni fogsz!

4 új esküvői trend, amit te is imádni fogsz

Hatalmas esküvői partik

Míg az elmúlt években sokan a mikroesküvők mellett döntöttek, a koronavírus miatt, addig a vírus visszahúzódásával a nagy bulik is visszatértek, sőt még nagyobbak lesznek, mint valaha! Egy neves esküvői tervező, Jason Mitchell Kahn elmondása szerint: „Egy ideig nem tudtunk ünnepelni, és most, amikor lehet, nagyobbra és jobbra megyünk, mint valaha!” egyetért ezzel a kijelentéssel Bryan Rafanelli is: „Kénytelenek voltunk visszatartani majdnem mindent [az életünkben]” – mondja. „Látom, hogy most még több minden megteszünk, hogy minden esküvő káprázatossá és életre szóló élmény legyen.” Tehát idén nem kell spórolni a dizájnelemekkel, zenével, tánccal, vendégekkel, italokkal sem! 

 Színes esküvők

Noha még mindig vannak fehér esküvők, 2023-b0n sokkal több árnyalatot láthatunk majd. A színek a designban úgy tűnnek majd, mintha annak az örömnek a külső megnyilvánulásai lennének, amelyet mindannyian érezzünk, amikor elkezdjük látni a fényt a járványalagút végén. Tehát nem kell vissza fogni magunkat, amikor az esküvői színeket válogatjuk. Idén visszatér a rózsaszín valamennyi árnyalata, de teret kapnak a különleges kékek, és természetesen az olyan természetes színek is, mint a zöld valamennyi csodás árnyalata, és a bézs színek is. Ezeket akár kombinálni is lehet, nem mutatnak rosszul majd a többszínű esküvők sem, 2023-ban szabad merésznek és extravagánsnak lenni!

 

Fenntartható esküvők

2023-t írunk, a fenntarthatóságnak, a környezetvédelemnek egyre nagyobb fontosság van, így ezek az elgondolások, törekvések helyet kapnak az esküvőkön is. Az emberek kezdik beépíteni a fenntartható elemeket az esküvőikbe azáltal, hogy zöldebb termelésű eladókat vagy éppen, műanyagmentes vendéglátót választanak, online dátummegjegyzéseket és meghívókat használnak, valamint újrahasznosítják és adományozzák a virágokat a különleges napjuk után. Próbáljátok meg ti is beépíteni ezeket a dolgokat, ha érdekel titeket a környezet védelme!

 

Design torták az esküvőn

Az esküvői torta minden bizonnyal a nagy nap egyik fénypontja, amit minden vendég várva vár. Néhány évvel ezelőtt még a habos-babos tortáké volt a főszerep, azonban ma már egyre több menyasszony vágyik valami különlegesre, valami modernre – amelynek köszönhetően új trend van születőben! Nézd meg például ezeket az esküvői tortákat a Marangona cukrászda kínálatából, biztosan imádni fogod egyedi megjelenésüket! 
ElemzésekLegfrissebb cikkek


Hogyan válasszuk ki a megfelelő cateringet ennyi szolgáltató közül?
A rendezvények szervezése mindig kihívásokkal teli feladat, és egyik kulcsfontosságú eleme a megfelelő catering-szolgáltató kiválasztása. A jó catering nem csupán az étel minőségét jelenti, hanem az egész esemény hangulatát és sikerét is befolyásolhatja. Ebben a cikkben áttekintjük, hogyan választhatjuk ki a legmegfelelőbb catering-szolgáltatót a rendelkezésre álló sokféle lehetőség közül.
8 szokás, amivel több romantikát csempészhetsz az életetekbe az összeköltözést követően is
Az összeköltözés után a romantika fenntartása kulcsfontosságú a kapcsolat frissességének megőrzéséhez. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány hatékony szokást, amelyek segítenek megerősíteni a köteléket és még romantikusabbá tehetik az életeteket az új közös otthonban.Az összeköltözés után a romantika fenntartása kulcsfontosságú a kapcsolat frissességének megőrzéséhez. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány hatékony szokást, amelyek segítenek megerősíteni a köteléket és még romantikusabbá tehetik az életeteket az új közös otthonban.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!