3 új 2022-es esküvői trend, amit te is imádni fogsz

Főoldal > 3 új 2022-es esküvői trend, amit te is imádni fogsz

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 új 2022-es esküvői trend, amit te is imádni fogsz


2022/03/11

Az esküvőknek évszázados hagyományuk vannak, de minden kornak megvannak a maga sajátosságai, amik az esküvői szertartásokra is rányomják a pecsétet. Mik lesznek 2022-ben a legújabb esküvői újdonságok? Mutatunk 3 olyan trendet, amit minden bizonnyal te is imádni fogsz!

3 új 2022-es esküvői trend

Hatalmas esküvői partik

Míg az elmúlt években sokan a mikroesküvők mellett döntöttek, a koronavírus miatt, addig 2022-ben a vírus visszahúzódásával várhatón a nagy bulik is visszatértek, sőt még nagyobbak lesznek, mint valaha! Egy neves esküvői tervező, Jason Mitchell Kahn elmondása szerint: „Egy ideig nem tudtunk ünnepelni, és most, amikor lehet, nagyobbra és jobbra megyünk, mint valaha!” egyetért ezzel a kijelentéssel Bryan Rafanelli is: „Kénytelenek voltunk visszatartani majdnem mindent [az életünkben]” – mondja. „Látom, hogy most még több minden megteszünk, hogy minden esküvő káprázatossá és életre szóló élmény legyen.” Tehát idén nem kell spórolni a dizájnelemekkel, zenével, tánccal, vendégekkel, italokkal sem! Mi tudunk is egy csodás helyszínt egy hatalmas esküvői partyhoz, a Kristály Hotel erre egy tökéletesen alkalmas esküvőhelyszín!  

 Színes esküvők

Noha még mindig vannak fehér esküvők, 2022-ben sokkal több árnyalatot láthatunk majd. A színek a designban úgy tűnnek majd, mintha annak az örömnek a külső megnyilvánulásai lennének, amelyet mindannyian érezzünk, amikor elkezdjük látni a fényt a járványalagút végén. Tehát nem kell vissza fogni magunkat, amikor az esküvői színeket válogatjuk. Idén visszatér a rózsaszín valamennyi árnyalata, de teret kapnak a különleges kékek, és természetesen az olyan természetes színek is, mint a zöld valamennyi csodás árnyalata, és a bézs színek is. Ezeket akár kombinálni is lehet, nem mutatnak rosszul majd a többszínű esküvők sem, 2022-ben szabad merésznek és extravagánsnak lenni!

 

Fenntartható esküvők

2022-t írunk, a fenntarthatóságnak, a környezetvédelemnek egyre nagyobb fontosság van, így ezek az elgondolások, törekvések helyet kapnak az esküvőkön is. Az emberek kezdik beépíteni a fenntartható elemeket az esküvőikbe azáltal, hogy zöldebb termelésű eladókat vagy éppen, műanyagmentes vendéglátót választanak, online dátummegjegyzéseket és meghívókat használnak, valamint újrahasznosítják és adományozzák a virágokat a különleges napjuk után. Próbáljátok meg ti is beépíteni ezeket a dolgokat, ha érdekel titeket a környezet védelme!
 
ElemzésekLegfrissebb cikkek


5 ötlet az ételszállításhoz, hogy éttermed kiemelkedjen
Az élelmiszer csomagolás alulértékelt módja annak, hogy a vendégek emlékezzenek az éttermedre. Bár lehet, hogy ez nem tartozik a prioritások közé, létfontosságú lehet az éttermi márka megalapozottabbá tételéhez. Vess egy pillantást az alábbi élelmiszer kiszállítási csomagolási ötletekre, hogy különleges és kiemelkedő csomagolásokat készíts.
Hogyan lesz népszerű a hoteled 2023-ban? Minden a szállodaüzemeltetés alapjairól!
A szállodaüzemeltetés a szállodák, üdülőhelyek és egyéb szálláshelyek kezelésének művészete és tudománya. Ez magában foglalja a különféle műveletek felügyeletét, mint például a személyzet, a marketing, a pénzügyi menedzsment és a különböző vendégszolgáltatások, hogy biztosítsák a létesítmény zökkenőmentes és nyereséges működését. De hogyan is lesz mindettől népszerű a szállodád 2023-ban?
Mitől jó egy szlogen? – 3 elengedhetetlen tipp, hogy kitűnj a tömegből
A szlogenek gyorsan a márka identitásának fontos részévé válhatnak. Sok B2B márka esetében gyakran a szlogeneket látják először a felhasználók, amikor a cég kezdőlapjára kerülnek. Így tehát vállalkozóként tehát kritikus fontosságú, hogy megértsd, hogyan kell valóban működő szlogenet írni. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy mitől tud egy szlogen jó lenni és mi a különbség a szlogenek és a taglineok között (nem, ezek nem ugyanazok), és megmutatjuk, hogyan írhatsz felejthetetlen szlogent a mesterséges intelligencia segítségével a marketingben.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!