Ezekre figyelj oda bőröd kapcsán a téli hónapokban

Főoldal > Hogyan lehetséges a bőrpirosság kezelése? Így ápold bőrödet a téli hónapokban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan lehetséges a bőrpirosság kezelése? Így ápold bőrödet a téli hónapokban


2021/11/30
TK

Minden évszakban fontos, hogy megfelelően odafigyelj bőrápolásodra. A hidegebb hónapok beköszöntével ugyanakkor talán ez még jelentősebbé válik, hiszen gyakran találkozhatunk bőrpirossággal. Alábbi cikkünkben tudd meg, hogyan érdemes ezt kezelni!

Bőrápolás

A bőrpirosság kezelése talán lehetetlennek tűnhet annak, akit érint a probléma – mégsem szabad megijedni, hiszen kezelése könnyebb, mint hinnéd!


Mi is válthatja ki a bőrpirosságot?


A bőrpirosság, csakúgy, mint a legtöbb bőrprobléma, számos okból kifolyólag kialakulhat. Éppen ezért, mielőtt belevágnál kezelésébe, fontos, hogy kiderítsd a Te esetedben mire vezethető vissza. Okozhatja a fűtés miatt keletkezett meleg levegő, esetleg valamilyen hormonális változás, de akár egy allergiás reakcióként is jelentkezhet.
Sokak számára a bőrpirosság valamilyen más egészségügyi probléma tüneteként lép fel, esetleg fizikai sérüléshez köthető. Az őszi időjárásban mégis talán az egyik leggyakoribb oka a száraz bőr.


Hogyan kezeld bőrpirosságod?


A bőrpirosság, amennyiben már biztosak vagyunk benne, hogy bőrszárazság kapcsán lépett fel problémaként, elkezdhetjük kezelését. 


Általában ebben az esetben a bőrpirosság ugyanis nem fog elmúlni, mint például, amikor leégünk, így érdemes minél hamarabb kezelnünk, ugyanis a száraz bőr a későbbiekben akár hámlást, vérzést, fájdalmat és különböző sebeket is okozhat.


Bőrpirosság kezelése természetesen és hatékonyan


A Ceralbin termékcsalád természetes alapanyagokkal dolgozik – a mandulaolaj, kókuszolaj, levendula, citrus illóolaj, gyapjúzsír, méhviasz és urea mind olyan összetevők, melyek hatékonyan képesek ápolni a száraz bőrt, így a bőrpirosságot is. 


Az univerzális kenőcs zsíros állagának és hatékony alapanyagainak köszönhetően gyors megoldást nyújt, a hidratáló testápoló ápol és véd, valamint a fürdőkrém segít, hogy a meleg víz, valamint a többi kemikália se szárítsa ki még jobban bőröd. A termékcsalád minden darabja kiváló választás a bőrpirosság kezelésére.
 Legfrissebb cikkek


Miért gyulladt be az ínyem? - Házi praktikák fogínygyulladás ellen
Az ínygyulladás az ínybetegség (parodontális betegség) gyakori és enyhe formája, amely irritációt, bőrpírt és duzzanatot (gyulladást) okoz a fogínyben, az íny fogazat körüli részén. Fontos, hogy komolyan vegyük a fogínygyulladást, és azonnal kezeljük. Az ínygyulladás sokkal súlyosabb fogínybetegséghez, az úgynevezett parodontitiszhez és a fogak elvesztéséhez vezethet.
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!