Plus Size divat idén nyáron: ezek a ruhák hódítanak a molettek világában 2019-ben!

Főoldal > Plus Size divat idén nyáron: ezek a ruhák hódítanak a molettek világában 2019-ben!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Plus Size divat idén nyáron: ezek a ruhák hódítanak a molettek világában 2019-ben!


2019/05/17

Molettként nem mindig egyszerű megtalálni a tökéletes ruhadarabokat, ha csinos, elegáns és divatos is szeretnél lenni. Mutatjuk, milyen darabok lesznek az idei sláger ruhák!

Plus Size divat idén nyáron: ezek a ruhák hódítanak a molettek világában 2019-ben!

#1 A tunika örök divatnak tűnik!

A molett testalkatra az egyik legtökéletesebb felsőrész a tunika. A hosszított felsőrészek optikailag szépen megnyújtják az alakot, amellyel elérheted, hogy karcsúbbnak tűnj! Úgy tűnik, ez sosem meg ki a plus size divatból, nem is véletlen. 

 #2 Világos és pasztell színek

Bár sok helyről halljuk nap mint nap, hogy a fekete slankít – a plus size divat világában azonban nagyon is jó trükk lehet világosabb színekkel is kombinálni. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy minden ruhadarabodnak színesnek kell lenni: a színeket és a mintákat arra a területre érdemes összpontosítani, amelyet hangsúlyozni szeretnél!

 

#3 Az A vonalú felsők

A hosszított, A vonalú felsők rendkívül jó választásnak bizonyulnak a molett divatban. Az alakot ezek nem csak megnyújtják, de jóval karcsúbbnak is mutatják! Ha Te is szereted ezt a fazont, idén nyáron örülni fogsz: rengeteg ilyet láthatunk majd a boltokban.

 Legfrissebb cikkek


Fontos tudnivalók a lyukas fogakkal kapcsolatban
A lyukas fog egy nagyon gyakori probléma, ennek ellenére alig tudunk róla valamit. Hogyan alakulnak ki a lyukas fogak, minek hatására, hogyan lehet őket hatékonyan kezelni, és ami a legfontosabb: mit lehet ellenük tenni? Az alábbi cikkben összeszedtünk néhány fontos tudnivalót a lyukas fogakkal kapcsolatban.
Kirándulást tervezel? Erre érdemes elindulnod!
Az ősz megérkeztével az időjárás is kezd már hűvösebbé válni, mégis szerencsére még akadnak napsütötte délutánok, melyeken érdemes egy-egy rövidebb vagy éppen hosszabb kirándulást tervezned – lássuk, merre érdemes ellátogatnod a Budai Várnegyedben!