Plus Size divat idén nyáron: ezek a ruhák hódítanak a molettek világában 2019-ben!

Főoldal > Plus Size divat idén nyáron: ezek a ruhák hódítanak a molettek világában 2019-ben!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Plus Size divat idén nyáron: ezek a ruhák hódítanak a molettek világában 2019-ben!


2019/05/17

Molettként nem mindig egyszerű megtalálni a tökéletes ruhadarabokat, ha csinos, elegáns és divatos is szeretnél lenni. Mutatjuk, milyen darabok lesznek az idei sláger ruhák!

Plus Size divat idén nyáron: ezek a ruhák hódítanak a molettek világában 2019-ben!

#1 A tunika örök divatnak tűnik!

A molett testalkatra az egyik legtökéletesebb felsőrész a tunika. A hosszított felsőrészek optikailag szépen megnyújtják az alakot, amellyel elérheted, hogy karcsúbbnak tűnj! Úgy tűnik, ez sosem meg ki a plus size divatból, nem is véletlen. 

 #2 Világos és pasztell színek

Bár sok helyről halljuk nap mint nap, hogy a fekete slankít – a plus size divat világában azonban nagyon is jó trükk lehet világosabb színekkel is kombinálni. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy minden ruhadarabodnak színesnek kell lenni: a színeket és a mintákat arra a területre érdemes összpontosítani, amelyet hangsúlyozni szeretnél!

 

#3 Az A vonalú felsők

A hosszított, A vonalú felsők rendkívül jó választásnak bizonyulnak a molett divatban. Az alakot ezek nem csak megnyújtják, de jóval karcsúbbnak is mutatják! Ha Te is szereted ezt a fazont, idén nyáron örülni fogsz: rengeteg ilyet láthatunk majd a boltokban.

 Legfrissebb cikkek


Családi programok Budapesten és környékén
Most, hogy jön a jó idő, végre vége a télnek, egyre többen vágynak rá, hogy elhagyják az otthont, és különböző programokkal töltsék ki a rendelkezésükre álló időt. Igen ám, de mégis, milyen programokon lehet részt vennie az egész családnak? Ebben a cikkben mutatok néhány ötletet, amire Budapesten és környékén van lehetőség, és amelyet az egész család élvezni fog!
Mit tehetsz magadért a bezártság alatt?
Az elmúlt időszak sokakat megviselt, számos hely átmenetileg bezárt, a többinél is szigorú szabályok és korlátozások vannak érvényben, ráadásul 8 után az utcára sem szabad kilépni. A lakásban töltött hónapok könnyen az ember idegeire mennek, azonban van néhány dolog, amire épp ebben az időszakban keríthetsz sort!
Mi kell egy ütős szülinapi bulihoz?
A legtöbb ember szereti megünnepelni a születésnapját, néha nagyszabású bulival, máskor csak a legközelebbi barátokkal, családtagokkal. Akármilyen kaliberű ünnepséget szervezel is, mutatok néhány dolgot, amire mindenképpen figyelj ahhoz, hogy a parti valóban az év egyik legjobb eseménye legyen!