Plus Size divat idén nyáron: ezek a ruhák hódítanak a molettek világában 2019-ben!

Főoldal > Plus Size divat idén nyáron: ezek a ruhák hódítanak a molettek világában 2019-ben!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Plus Size divat idén nyáron: ezek a ruhák hódítanak a molettek világában 2019-ben!


2019/05/17

Molettként nem mindig egyszerű megtalálni a tökéletes ruhadarabokat, ha csinos, elegáns és divatos is szeretnél lenni. Mutatjuk, milyen darabok lesznek az idei sláger ruhák!

Plus Size divat idén nyáron: ezek a ruhák hódítanak a molettek világában 2019-ben!

#1 A tunika örök divatnak tűnik!

A molett testalkatra az egyik legtökéletesebb felsőrész a tunika. A hosszított felsőrészek optikailag szépen megnyújtják az alakot, amellyel elérheted, hogy karcsúbbnak tűnj! Úgy tűnik, ez sosem meg ki a plus size divatból, nem is véletlen. 

 #2 Világos és pasztell színek

Bár sok helyről halljuk nap mint nap, hogy a fekete slankít – a plus size divat világában azonban nagyon is jó trükk lehet világosabb színekkel is kombinálni. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy minden ruhadarabodnak színesnek kell lenni: a színeket és a mintákat arra a területre érdemes összpontosítani, amelyet hangsúlyozni szeretnél!

 

#3 Az A vonalú felsők

A hosszított, A vonalú felsők rendkívül jó választásnak bizonyulnak a molett divatban. Az alakot ezek nem csak megnyújtják, de jóval karcsúbbnak is mutatják! Ha Te is szereted ezt a fazont, idén nyáron örülni fogsz: rengeteg ilyet láthatunk majd a boltokban.

 Legfrissebb cikkek


Ilyen káros anyagok és baktériumok találhatóak a vízben
Összességében a vízminőség fenntartása és a rendszeres vízvizsgálat nemcsak jogszabályi kötelezettség, hanem alapvető egészségügyi követelmény is a különböző intézmények számára. A biztonságos és tiszta víz biztosítása érdekében az intézményeknek szigorúan be kell tartaniuk a vízkezelési előírásokat és rendszeresen felül kell vizsgálniuk vízrendszereiket. Mutatjuk miért!
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!