Melyik a legjobb drón ma a piacon?

Főoldal > Melyik a legjobb drón ma a piacon?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Melyik a legjobb drón ma a piacon?


2019/06/25

A drónozás rendkívül elterjedt hobbivá vált az utóbbi években, és ez nem is véletlen. Nem csak nagyon szórakoztató elfoglaltság, de rendkívül jó módja annak, hogy a legszebb felvételeket készítsd el! De melyikek a ma kapható legjobb drónok a piacon? Mutatjuk!

Melyik a legjobb drón ma a piacon?

A DJI még mindig egyeduralkodónak tűnik

Aki kicsit is foglalkozott már a drónozás témakörével, minden bizonnyal találkozott már a DJI gyártó nevével. Úgy tűnik a híres dróngyártó cég leküzdhetetlen a drónpiacon, hiszen már az első Phantom szériák óta ők vezetik az eladási listákat, és más drón neveket alig hallani a piacon…

 



Pedig rengeteg más drón gyártó is van, akik hasonló kaliberű, szuper teljesítményű quadcoptereket dobtak a piacra. Minőségben, teljesítményben is ismerünk jó drónokat, ám kétség sem férhet hozzá, hogy a 2019-es nyár legjobb drónjait vizsgáljuk, akkor ismét a DJI nyer…
 

A legkeresettebb drónok ma: a DJI Mavic 2 drónok

A DJI korábban a Phantom szériát nyomatta nagyon, ám manapság úgy tűnik átnyergeltek a Mavic-ekre, amelyek osztatlan sikert aratnak a drónosok körében. 2019 év elején jelent meg a legújabb széria, a DJI Mavic 2 szériája, amelyből egyből két, teljesítményükben hasonló, kamerájukban azonban annál inkább különböző drón került a polcokra: a Mavic 2 Zoom és a Mavic 2 PRO.


A különbség gyakorlatilag tényleg csak a kamerában mutatkozik meg, a Zoom kamerája nevéből fakadóan kiváló minőségű, Zoom-mal szerelt kamerával rendelkezik, míg a PRO a távoli felvételekben jeleskedik inkább. 
 

 







Legfrissebb cikkek


Családi programok Budapesten és környékén
Most, hogy jön a jó idő, végre vége a télnek, egyre többen vágynak rá, hogy elhagyják az otthont, és különböző programokkal töltsék ki a rendelkezésükre álló időt. Igen ám, de mégis, milyen programokon lehet részt vennie az egész családnak? Ebben a cikkben mutatok néhány ötletet, amire Budapesten és környékén van lehetőség, és amelyet az egész család élvezni fog!
Mit tehetsz magadért a bezártság alatt?
Az elmúlt időszak sokakat megviselt, számos hely átmenetileg bezárt, a többinél is szigorú szabályok és korlátozások vannak érvényben, ráadásul 8 után az utcára sem szabad kilépni. A lakásban töltött hónapok könnyen az ember idegeire mennek, azonban van néhány dolog, amire épp ebben az időszakban keríthetsz sort!
Mi kell egy ütős szülinapi bulihoz?
A legtöbb ember szereti megünnepelni a születésnapját, néha nagyszabású bulival, máskor csak a legközelebbi barátokkal, családtagokkal. Akármilyen kaliberű ünnepséget szervezel is, mutatok néhány dolgot, amire mindenképpen figyelj ahhoz, hogy a parti valóban az év egyik legjobb eseménye legyen!