Melyik a legjobb drón ma a piacon?

Főoldal > Melyik a legjobb drón ma a piacon?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Melyik a legjobb drón ma a piacon?


2019/06/25

A drónozás rendkívül elterjedt hobbivá vált az utóbbi években, és ez nem is véletlen. Nem csak nagyon szórakoztató elfoglaltság, de rendkívül jó módja annak, hogy a legszebb felvételeket készítsd el! De melyikek a ma kapható legjobb drónok a piacon? Mutatjuk!

Melyik a legjobb drón ma a piacon?

A DJI még mindig egyeduralkodónak tűnik

Aki kicsit is foglalkozott már a drónozás témakörével, minden bizonnyal találkozott már a DJI gyártó nevével. Úgy tűnik a híres dróngyártó cég leküzdhetetlen a drónpiacon, hiszen már az első Phantom szériák óta ők vezetik az eladási listákat, és más drón neveket alig hallani a piacon…

 Pedig rengeteg más drón gyártó is van, akik hasonló kaliberű, szuper teljesítményű quadcoptereket dobtak a piacra. Minőségben, teljesítményben is ismerünk jó drónokat, ám kétség sem férhet hozzá, hogy a 2019-es nyár legjobb drónjait vizsgáljuk, akkor ismét a DJI nyer…
 

A legkeresettebb drónok ma: a DJI Mavic 2 drónok

A DJI korábban a Phantom szériát nyomatta nagyon, ám manapság úgy tűnik átnyergeltek a Mavic-ekre, amelyek osztatlan sikert aratnak a drónosok körében. 2019 év elején jelent meg a legújabb széria, a DJI Mavic 2 szériája, amelyből egyből két, teljesítményükben hasonló, kamerájukban azonban annál inkább különböző drón került a polcokra: a Mavic 2 Zoom és a Mavic 2 PRO.


A különbség gyakorlatilag tényleg csak a kamerában mutatkozik meg, a Zoom kamerája nevéből fakadóan kiváló minőségű, Zoom-mal szerelt kamerával rendelkezik, míg a PRO a távoli felvételekben jeleskedik inkább. 
 

 Legfrissebb cikkek


Ilyen káros anyagok és baktériumok találhatóak a vízben
Összességében a vízminőség fenntartása és a rendszeres vízvizsgálat nemcsak jogszabályi kötelezettség, hanem alapvető egészségügyi követelmény is a különböző intézmények számára. A biztonságos és tiszta víz biztosítása érdekében az intézményeknek szigorúan be kell tartaniuk a vízkezelési előírásokat és rendszeresen felül kell vizsgálniuk vízrendszereiket. Mutatjuk miért!
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!