Így szerezhetsz konverziókat a közösségi média segítségével!

Főoldal > Szerezz több konverziót a közösségi média erejével

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szerezz több konverziót a közösségi média erejével


2019/04/16
SzSz

A közösségi média platformjai rengeteg lehetőséget kínálnak üzleti tevékenységed népszerűsítéséhez. Azonban nem csak népszerűsítheted márkádat, de akár konverziókat is szerezhetsz. Mutajtuk hogyan! 

Konverzió közösségi média

Ne reklámozd terméked/szolgáltatásod annyit

Az emberek nem vásárolni járnak a különböző közösségi média platformokra, ezt jól jegyezd meg. Természetesen bejegyzéseidben reklámozhatod céged által nyújtott termékeid, de ne vidd túlzásba. Inkább ossz meg hasznos, értékes információkat azokról, amellyel sokkal közelebb érezhetik magukat vállalatodhoz potenciális ügyfeleid.  

Készíts kizárólagos kampányokat

Tehát, hogyan legyen több vásárlóm? Indíts csak a közösségi médiában futó kedvezményeket, akciós csomagajánlatokat, amelyeket csak ezeken keresztül érhetnek el potenciális vásárlóid. Így elérheted, hogy nem csak követni fognak, de folyamatosan figyelik majd oldaladat, hiszen értékes kedveményekhez juthatnak, ha követnek. 

 

Kérd ügyfeleid véleményét

A közösségi médiában az emberek figyelik az eddig leírt tapasztalatokat, véleményezéseket, így kérd meg eddigi ügyfeleid, hogy ha nálad vásároltak írjanak értékelést. Ezzel olyan visszajelzéseket kaphatsz márkádról, amelyek építő jellegűek is lehetnek, és a reputáció segítségével még több konverziót szerezhetsz a közösségi média erejével. Legfrissebb cikkek


Fontos tudnivalók a lyukas fogakkal kapcsolatban
A lyukas fog egy nagyon gyakori probléma, ennek ellenére alig tudunk róla valamit. Hogyan alakulnak ki a lyukas fogak, minek hatására, hogyan lehet őket hatékonyan kezelni, és ami a legfontosabb: mit lehet ellenük tenni? Az alábbi cikkben összeszedtünk néhány fontos tudnivalót a lyukas fogakkal kapcsolatban.
Kirándulást tervezel? Erre érdemes elindulnod!
Az ősz megérkeztével az időjárás is kezd már hűvösebbé válni, mégis szerencsére még akadnak napsütötte délutánok, melyeken érdemes egy-egy rövidebb vagy éppen hosszabb kirándulást tervezned – lássuk, merre érdemes ellátogatnod a Budai Várnegyedben!