Így szerezhetsz konverziókat a közösségi média segítségével!

Főoldal > Szerezz több konverziót a közösségi média erejével

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szerezz több konverziót a közösségi média erejével


2019/04/16
SzSz

A közösségi média platformjai rengeteg lehetőséget kínálnak üzleti tevékenységed népszerűsítéséhez. Azonban nem csak népszerűsítheted márkádat, de akár konverziókat is szerezhetsz. Mutajtuk hogyan! 

Konverzió közösségi média

Ne reklámozd terméked/szolgáltatásod annyit

Az emberek nem vásárolni járnak a különböző közösségi média platformokra, ezt jól jegyezd meg. Természetesen bejegyzéseidben reklámozhatod céged által nyújtott termékeid, de ne vidd túlzásba. Inkább ossz meg hasznos, értékes információkat azokról, amellyel sokkal közelebb érezhetik magukat vállalatodhoz potenciális ügyfeleid.  

Készíts kizárólagos kampányokat

Tehát, hogyan legyen több vásárlóm? Indíts csak a közösségi médiában futó kedvezményeket, akciós csomagajánlatokat, amelyeket csak ezeken keresztül érhetnek el potenciális vásárlóid. Így elérheted, hogy nem csak követni fognak, de folyamatosan figyelik majd oldaladat, hiszen értékes kedveményekhez juthatnak, ha követnek. 

 

Kérd ügyfeleid véleményét

A közösségi médiában az emberek figyelik az eddig leírt tapasztalatokat, véleményezéseket, így kérd meg eddigi ügyfeleid, hogy ha nálad vásároltak írjanak értékelést. Ezzel olyan visszajelzéseket kaphatsz márkádról, amelyek építő jellegűek is lehetnek, és a reputáció segítségével még több konverziót szerezhetsz a közösségi média erejével. Legfrissebb cikkek


Családi programok Budapesten és környékén
Most, hogy jön a jó idő, végre vége a télnek, egyre többen vágynak rá, hogy elhagyják az otthont, és különböző programokkal töltsék ki a rendelkezésükre álló időt. Igen ám, de mégis, milyen programokon lehet részt vennie az egész családnak? Ebben a cikkben mutatok néhány ötletet, amire Budapesten és környékén van lehetőség, és amelyet az egész család élvezni fog!
Mit tehetsz magadért a bezártság alatt?
Az elmúlt időszak sokakat megviselt, számos hely átmenetileg bezárt, a többinél is szigorú szabályok és korlátozások vannak érvényben, ráadásul 8 után az utcára sem szabad kilépni. A lakásban töltött hónapok könnyen az ember idegeire mennek, azonban van néhány dolog, amire épp ebben az időszakban keríthetsz sort!
Mi kell egy ütős szülinapi bulihoz?
A legtöbb ember szereti megünnepelni a születésnapját, néha nagyszabású bulival, máskor csak a legközelebbi barátokkal, családtagokkal. Akármilyen kaliberű ünnepséget szervezel is, mutatok néhány dolgot, amire mindenképpen figyelj ahhoz, hogy a parti valóban az év egyik legjobb eseménye legyen!