Így szerezhetsz konverziókat a közösségi média segítségével!

Főoldal > Szerezz több konverziót a közösségi média erejével

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szerezz több konverziót a közösségi média erejével


2019/04/16
SzSz

A közösségi média platformjai rengeteg lehetőséget kínálnak üzleti tevékenységed népszerűsítéséhez. Azonban nem csak népszerűsítheted márkádat, de akár konverziókat is szerezhetsz. Mutajtuk hogyan! 

Konverzió közösségi média

Ne reklámozd terméked/szolgáltatásod annyit

Az emberek nem vásárolni járnak a különböző közösségi média platformokra, ezt jól jegyezd meg. Természetesen bejegyzéseidben reklámozhatod céged által nyújtott termékeid, de ne vidd túlzásba. Inkább ossz meg hasznos, értékes információkat azokról, amellyel sokkal közelebb érezhetik magukat vállalatodhoz potenciális ügyfeleid.  

Készíts kizárólagos kampányokat

Tehát, hogyan legyen több vásárlóm? Indíts csak a közösségi médiában futó kedvezményeket, akciós csomagajánlatokat, amelyeket csak ezeken keresztül érhetnek el potenciális vásárlóid. Így elérheted, hogy nem csak követni fognak, de folyamatosan figyelik majd oldaladat, hiszen értékes kedveményekhez juthatnak, ha követnek. 

 

Kérd ügyfeleid véleményét

A közösségi médiában az emberek figyelik az eddig leírt tapasztalatokat, véleményezéseket, így kérd meg eddigi ügyfeleid, hogy ha nálad vásároltak írjanak értékelést. Ezzel olyan visszajelzéseket kaphatsz márkádról, amelyek építő jellegűek is lehetnek, és a reputáció segítségével még több konverziót szerezhetsz a közösségi média erejével. Legfrissebb cikkek


Ilyen káros anyagok és baktériumok találhatóak a vízben
Összességében a vízminőség fenntartása és a rendszeres vízvizsgálat nemcsak jogszabályi kötelezettség, hanem alapvető egészségügyi követelmény is a különböző intézmények számára. A biztonságos és tiszta víz biztosítása érdekében az intézményeknek szigorúan be kell tartaniuk a vízkezelési előírásokat és rendszeresen felül kell vizsgálniuk vízrendszereiket. Mutatjuk miért!
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!