Hogyan érd el az álomkülsőt?

Főoldal > Hogyan érd el az álomkülsőt?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan érd el az álomkülsőt?


2021/02/19
Puskás Rékka

A szépség központi szerepet tölt be az emberek életében, mióta csak tudjuk, hogy van férfi és van nő. A szépségideális minden korban változnak, míg régen a kövérség volt a csinos, addig most a túlsúlyt egyenesen betegségnek tekintik. De mi kell ahhoz, hogy elérhesd a számodra tökéletes megjelenést? Csak néhány egyszerű lépés.

Segítek elérni az álomalakod!

Helyes táplálkozás

 

Az első és legfontosabb, hogy kialakíts egy egészséges, változatos étrendet. A megfelelő étkezések jelentik mindennek az alapját. Ha szemetet viszel be, a bőröd olajos lesz, pattanásos, az izmaidból háj lesz, miközben tápanyag alig kerül a szervezetedbe. Ha kiegyensúlyozottan és változatosan eszel, mindenféle tápanyagok bevitelét biztosítod az étkezésekkel, fogyasztasz gyümölcsöt, húst, rostokat stb., akkor a szervezet a megfelelő üzemanyaggal fog tudni működni. A helyes táplálkozástól szebb lesz a bőröd, a hajad, a körmöd, ráadásul sokkal jobban is érzed majd magad a bőrödben! 

Testedzés

 

Az étrend mellett a másik nagyon fontos része az álomalak elérésének a megfelelő mennyiségű és minőségű testedzés. Számos különböző sport közül választhatsz, azonban a döntésedkor vedd figyelembe, hogy mit szeretnél elérni, mi a célod, és hogy az általad választott sport ezt a cél segíti-e elő. Izmos karokat szeretnél? Használj súlyokat! Kerek és feszes popsira vágysz? Guggolj sokat! Teljes testes alakformálásra vágysz? Az aerobik épp ebben a legjobb! De választhatsz nyújtáson alapuló sportot is, mint a pilates, vagy a jóga, hogy megőrizd tested rugalmasságát és az alakod hosszú évekig.

 

Korrekciók

 

Ha már helyesen táplálkozol és van egy bombajól összerakott edzésprogramod, az már fél siker afelé, hogy elérd az áhított alakot. Azonban lehetséges, hogy számodra az álomkülsőhöz olyan részek megváltoztatása szükséges, amihez a sport és az étrend kevés. A tökéletes mosolyhoz például érdemes felkeresni egy esztétikai fogászatot, ahol akár már néhány direkt héj felhelyezésének a segítségével ragyogó, szabályos mosoly varázsolható.

 

Ha az orrod formája, az állad csúcsa, vagy más szexepil zavar, akkor két dolgot érdemes megpróbálni. Az első, hogy megtanulod elfogadni magadat. Ha ezt gyakoroltad egész életedben, és továbbra is zavar az az orr, vagy apró cici, akkor érdemes elgondolkodni a másik lehetőségen, a művi beavatkozáson. Nem mondom, hogy mindent alakíts át, de miért élnél le egy életet úgy, hogy nem tetszik a tükörből visszanéző arc, mikor ezen könnyedén változtathatnál is?
Bevételek Elemzések Felmérések Jövő PénzLegfrissebb cikkek


Ilyen káros anyagok és baktériumok találhatóak a vízben
Összességében a vízminőség fenntartása és a rendszeres vízvizsgálat nemcsak jogszabályi kötelezettség, hanem alapvető egészségügyi követelmény is a különböző intézmények számára. A biztonságos és tiszta víz biztosítása érdekében az intézményeknek szigorúan be kell tartaniuk a vízkezelési előírásokat és rendszeresen felül kell vizsgálniuk vízrendszereiket. Mutatjuk miért!
A nyári időszakban sem szabad elhanyagolni a céges programokat
A nyári időszak kiváló alkalom arra, hogy a céges rendezvények segítségével erősítsük a csapatszellemet, javítsuk az alkalmazottak közötti kommunikációt, és növeljük az elkötelezettséget a munkahely iránt. Egy szóval azért, mert nyár van, nem kell, hogy megálljon az élet, sőt, pörögjenek még inkább a céges események!
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!