3 különleges évfordulós ajándékötlet szerelmes pároknak: a legjobb évfordulós ajándékötletek szerelmeseknek

Főoldal > 3 különleges évfordulós ajándékötlet szerelmes pároknak

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 különleges évfordulós ajándékötlet szerelmes pároknak


2022/10/05
VN

A romantikus ünneplés és a kedves szavak mellett az évfordulós ajándékötletek is fontosak lehetnek a pároknak. Megértve, milyen fontos ez a különleges nap, összeállítottuk a szerintünk legjobb ajándékötletek listáját, amivel te is meglepheted párodat a jeles napon! Az ilyen különleges ajándékokért mindenki rajongani szokott, persze nem azt mondjuk, hogy nem lehet egy csokor virággal, vagy finom bonbonnal is nagy sikert aratni, de ezeknél egy kicsit kreatívabb és különlegesebb ajándékötletek következnek Sok boldogságot!

Legjobb évfordulós ajándékötlet pároknak

Személyre szabott kép

Ha feleséged, párod szereti a lakberendezést, akkor egy személyre szabott vászonnyomat csodálatos ajándék lehet egy évfordulóra, főleg, ha már ott tartotok, hogy közös otthonotok van, de az sem baj, ha még csak ennek a gondolatával barátkoztok. Ha otthonotokban van ez a műalkotás, sokkal kellemesebb és pihentetőbb hely lesz az számodra, na meg persze családod számára az együtt töltött idő számára. Készítsd el a vásznat a neveddel, az évfordulód dátumával és egy vagy több kettőtök képével. Ahhoz, hogy életben tartsd a kapcsolatod fontos emlékeitekre néha visszagondolni. Hidd el egy igazi erősítő kapocs lesz, ha egy közös kép lóg a falon, arról nem is beszélve, hogy mekkora lesz az öröm!

 Emlékes világtérkép

Világutazók vagytok, vagy csak tervben van még, hogy közösen majd bejárjátok legalább a fél világot? Ez esetben egy világtérkép nagyszerű ötlet! Rengeteg olyan térkép kapható ma már, hol meg lehet jelölni, hogy hol voltatok, vagy esetleg hova terveztek menni. A legjobb egy olyan térkép, ahol le lehet kaparni az országokat, mint valami sorsjegyet. Vannak olyanok is, amiket még képekkel is ki lehet egészíteni. Emlékeket, és terveket mindig nagyon jó ajándékozni.

 

Egy igazi élmény

Biztos hallottátok már, hogy sokkal jobb élményeket ajándékozni, mint tárgyakat, hiszen ezek örökre megmaradnak. Ajándékozz hát te is élményt! Mégis mit? Egy különleges wellness hétvége pároknak nagyon jó ötlet lehet, amit ráadásul közösen tudtok majd kiélvezni. A csodás Balaton-felvidék szépségében nem fogtok csalódni, ahogyan a Kristály Hotel különleges szolgáltatásaiban sem. Érezzétek jól magatokat ezen a különlegese helyen ezen a különleges környéken! Keressétek fel a közeli csodás helyeket, a Balaton-felvidék nagyon szép kilátópontokat rejt, amiket kacskaringó szőlőültetvények vesznek körül. A bakonyi erdőkben sem lesz hiány csodás helyekből. Ajánljuk még a közeli Somló borászatait is! Legfrissebb cikkek


Így csökkentsd az élelmiszer pazarlást az éttermedben
Szerinted hány kiló élelmiszer kerül évente a szemétbe? És ebből mennyi keletkezik az élelmiszer-szolgáltatásban? Az éttermekben elkészített ételek 5–15 százalékát kidobják, a nyersanyagok esetében pedig akár 70 százalékos is lehet a veszteség. A hulladék 40%-ka éttermekből, élelmiszerboltokból és élelmiszer-szolgáltató cégektől származik. Az a tény, hogy ez a szám túl magas, természetesen nem vita tárgya. De hogyan segíthetsz te, mint vendéglős, hogy csökkentsd ezt a pazarlást? Íme 5 tipp, hogyan kerülheted el az ételpazarlást éttermedben, és hogyan takaríthatsz meg pénzt.
5 dolog, amit megtehetsz a fogkő kialakulása ellen
A fogkőről viszonylag sokszor esik szó nemcsak szakmai körökben, hanem a mindennapokban is. Nem véletlen, hiszen a fogkő egy gyakori probléma, ami sokféle fogászati betegségnek az elindítója. A megfelelő szájhigiénia megőrzésével sikeresen megszabadíthatjuk a szájüregünket a lepedéktől, és így megkímélhetjük fogainkat a fogkőtől. Lássuk milyen lépéseket tudunk tenni, hogy megelőzzük a fogkő kialakulását!
Altera blog

Alapvető tanácsok, természetes megoldások és rafinált ötletek egyetlen weboldalon, amik segítenek túllendülni a nehéz helyzeteken, megoldani a mindennapi problémákat, és kicsit megszínesítik a szürke hétköznapokat. Gasztronómia, utazás, háztartás, természetes gyógymódok? Tájékozódj az Altera blogon mindezt a természet erejével!

Alapvető tanácsok

Olyan alapvető tanácsokat szeretnél hallani, amit akár anyukád is mondana, ha lehetőséged lenne gyorsan kikérni a véleményét? Olvasd el tanácsainkat, amik olyanok mintha a legjobb barátnőid, a gondoskodó nagymamád vagy éppen a testvéred jó tanácsait blogunk sorai közé rejtették volna. Itt olyan alapvető jó tanácsokat olvashatsz, amik sok helyzetben hasznodra lesznek majd az élet minden területén!

Természetes megoldások

A legjobb dolgokat a természet alkotta. Ehhez kétség sem fér. Éppen Ezért Az AlTEra blog is természetes megoldásokkal szeretné megoldani a problémáidat. Olyan hasznos eszközöket mutatunk be nektek, amik mindenfelé mesterséges, művi eszköz nélkül is képes csodát művelni, csak figyelj! Természetes megoldások a természet erejével!

Rafinált ötletek

Néha az élet nagy dolgaihoz szükség van egy kis éles látásra, egy kis leleményességre, néhány rafinált ötletre. Ha úgy érzed, az élet nehéz feladat elé állított, újat húzott veled, akkor kapd elő az AlteRA blog rafinált ötleteit és mutass te is valami újat neki!