Előnyös öltözködés molettként? Ezekre ügyelj!

Főoldal > Előnyös öltözködés molettként? Ezekre ügyelj!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Előnyös öltözködés molettként? Ezekre ügyelj!


2020/04/16

Hogyan lehetsz molettként is csinos, divatos? Mutatjuk a legfontosabb dolgokat, amikre érdemes odafigyelned, ha plus size lányként ruhatárad alakítod ki! 

Előnyös öltözködés molettként? Ezekre ügyelj!

Figyelj saját testedre, hangsúlyozd ami előnyös!

Minden testalkat más és más. Attól függően, hogy Te éppen melyik típusba tartozol, érdemes úgy alakítani a ruhatárad hogy hangsúlyozd előnyös testrészeid.  A nagy méretű ruhák között is több választásod van, rengeteg fazon és trükkös megoldás vár. 

 A túl bő nem jó!

Természetesen a túl szűk sem, azonban inkább elterjedt hogy a molett lányok tűl bő ruhákat választanak abban a hitben, hogy az majd “elrejti” az előnytelen dolgokat. Ez nem igaz, sokkal előnytelenebbül fog állni egy oversized ruha, mint egy, ami valóban passzol méretben.

 

Trükközz a fazonokkal!

Rengeteg olyan fazon létezik, amelyik előnyösen formálja az alakod – a dolgoLegfrissebb cikkek


Családi programok Budapesten és környékén
Most, hogy jön a jó idő, végre vége a télnek, egyre többen vágynak rá, hogy elhagyják az otthont, és különböző programokkal töltsék ki a rendelkezésükre álló időt. Igen ám, de mégis, milyen programokon lehet részt vennie az egész családnak? Ebben a cikkben mutatok néhány ötletet, amire Budapesten és környékén van lehetőség, és amelyet az egész család élvezni fog!
Mit tehetsz magadért a bezártság alatt?
Az elmúlt időszak sokakat megviselt, számos hely átmenetileg bezárt, a többinél is szigorú szabályok és korlátozások vannak érvényben, ráadásul 8 után az utcára sem szabad kilépni. A lakásban töltött hónapok könnyen az ember idegeire mennek, azonban van néhány dolog, amire épp ebben az időszakban keríthetsz sort!
Mi kell egy ütős szülinapi bulihoz?
A legtöbb ember szereti megünnepelni a születésnapját, néha nagyszabású bulival, máskor csak a legközelebbi barátokkal, családtagokkal. Akármilyen kaliberű ünnepséget szervezel is, mutatok néhány dolgot, amire mindenképpen figyelj ahhoz, hogy a parti valóban az év egyik legjobb eseménye legyen!