Előnyös öltözködés molettként? Ezekre ügyelj!

Főoldal > Előnyös öltözködés molettként? Ezekre ügyelj!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Előnyös öltözködés molettként? Ezekre ügyelj!


2020/04/16

Hogyan lehetsz molettként is csinos, divatos? Mutatjuk a legfontosabb dolgokat, amikre érdemes odafigyelned, ha plus size lányként ruhatárad alakítod ki! 

Előnyös öltözködés molettként? Ezekre ügyelj!

Figyelj saját testedre, hangsúlyozd ami előnyös!

Minden testalkat más és más. Attól függően, hogy Te éppen melyik típusba tartozol, érdemes úgy alakítani a ruhatárad hogy hangsúlyozd előnyös testrészeid.  A nagy méretű ruhák között is több választásod van, rengeteg fazon és trükkös megoldás vár. 

 A túl bő nem jó!

Természetesen a túl szűk sem, azonban inkább elterjedt hogy a molett lányok tűl bő ruhákat választanak abban a hitben, hogy az majd “elrejti” az előnytelen dolgokat. Ez nem igaz, sokkal előnytelenebbül fog állni egy oversized ruha, mint egy, ami valóban passzol méretben.

 

Trükközz a fazonokkal!

Rengeteg olyan fazon létezik, amelyik előnyösen formálja az alakod – a dolgoLegfrissebb cikkek


Fontos tudnivalók a lyukas fogakkal kapcsolatban
A lyukas fog egy nagyon gyakori probléma, ennek ellenére alig tudunk róla valamit. Hogyan alakulnak ki a lyukas fogak, minek hatására, hogyan lehet őket hatékonyan kezelni, és ami a legfontosabb: mit lehet ellenük tenni? Az alábbi cikkben összeszedtünk néhány fontos tudnivalót a lyukas fogakkal kapcsolatban.
Kirándulást tervezel? Erre érdemes elindulnod!
Az ősz megérkeztével az időjárás is kezd már hűvösebbé válni, mégis szerencsére még akadnak napsütötte délutánok, melyeken érdemes egy-egy rövidebb vagy éppen hosszabb kirándulást tervezned – lássuk, merre érdemes ellátogatnod a Budai Várnegyedben!