Esküvőre vagy hivatalos Plus Size lányként? Mutatjuk, hogy érdemes alkalmi ruhát választanod!

Főoldal > Esküvőre vagy hivatalos Plus Size lányként? Mutatjuk, hogy érdemes alkalmi ruhát választanod!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Esküvőre vagy hivatalos Plus Size lányként? Mutatjuk, hogy érdemes alkalmi ruhát választanod!


2019/07/19

Az esküvőszezon már javában tombol, az alkalmi ruha kiválasztása a nagy eseményre pedig nem mindig könnyű feladat. Ha Te is gondban vagy molett lányként, segítünk! 

Esküvőre vagy hivatalos Plus Size lányként? Mutatjuk, hogy érdemes alkalmi ruhát választanod!

A legtöbb molett testalkattal rendelkező lány számára a molett alkalmi ruhák kiválasztása igazi kihívásnak tűnhet, pedig egyáltalán nem olyan nehéz, ha az alábbi tényezőket figyelembe veszed!

 #1 Mindig a testalkatodnak megfelelően válassz!

A Plus Size lányok ruhaválasztásakor a hétköznapi ruhától kezdve a nagyestélyikig a legfontosabb tényező, hogy a saját testalkatodnak megfelelően válassz. Ha jól ismered magad, és azt, hogy mi áll jól, nem foghatsz mellé! A cél mindig az, hogy optikailag elérd a homokóra alkatot.

 

#2 Tudakold meg a menyasszonytól a „dress code-ot”, ha arról nem adott útmutatást

Ismerjük az alapszabályt, ugye? Inkább egy kicsit elegánsabban, mint alulöltözötten! Mindazonáltal érdemes lehet egy kicsit tájékozódni a ruhavásárlás előtt, hogy mire számíthatsz a többi vendég körében, hiszen nagyestélyiben sem annyira jó lenni, ha az esemény inkább egy bohó, lezseren elegáns ruhát követelne meg.

 

#3 A kiegészítők hatalmát ne feledd!

Az alkalmi ruhákról sokaknak a kényelmetlen darabok jutnak eszükbe – és bár ennek nem feltétlen kell így lennie, hiszen szuper alkalmi fazonokat lehet kreálni rugalmas anyagokból is – azért egy valamit ne feledjünk el. Egy nem kifejezetten szigorú dress code-dal rendelkező esküvőn akár egy hétköznapibb, csini ruha is bőven elegendő – pláne, ha azt megfelelően fel tudod dobni néhány szuper kiegészítővel, ékszerrel!

 

#4 Se túl nagy, se túl kicsi: ez az alapszabály!

Akármilyen alkalmi ruhát is keresel, ezt az egyet sosem szabad elfelejtened a kiválasztásakor: a pontos méret nagyon meghatározó megjelenésedben. Ha a ruha túl nagy, az optikailag téged is nagyobbnak fog mutatni, ha pedig túl szűk, könnyen bevághat, vagy megmutathatja a fehérnemű vonalát. Egyiket sem szeretnéd, igaz?Legfrissebb cikkek


Fontos tudnivalók a lyukas fogakkal kapcsolatban
A lyukas fog egy nagyon gyakori probléma, ennek ellenére alig tudunk róla valamit. Hogyan alakulnak ki a lyukas fogak, minek hatására, hogyan lehet őket hatékonyan kezelni, és ami a legfontosabb: mit lehet ellenük tenni? Az alábbi cikkben összeszedtünk néhány fontos tudnivalót a lyukas fogakkal kapcsolatban.
Kirándulást tervezel? Erre érdemes elindulnod!
Az ősz megérkeztével az időjárás is kezd már hűvösebbé válni, mégis szerencsére még akadnak napsütötte délutánok, melyeken érdemes egy-egy rövidebb vagy éppen hosszabb kirándulást tervezned – lássuk, merre érdemes ellátogatnod a Budai Várnegyedben!