Esküvőre vagy hivatalos Plus Size lányként? Mutatjuk, hogy érdemes alkalmi ruhát választanod!

Főoldal > Esküvőre vagy hivatalos Plus Size lányként? Mutatjuk, hogy érdemes alkalmi ruhát választanod!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Esküvőre vagy hivatalos Plus Size lányként? Mutatjuk, hogy érdemes alkalmi ruhát választanod!


2019/07/19

Az esküvőszezon már javában tombol, az alkalmi ruha kiválasztása a nagy eseményre pedig nem mindig könnyű feladat. Ha Te is gondban vagy molett lányként, segítünk! 

Esküvőre vagy hivatalos Plus Size lányként? Mutatjuk, hogy érdemes alkalmi ruhát választanod!

A legtöbb molett testalkattal rendelkező lány számára a molett alkalmi ruhák kiválasztása igazi kihívásnak tűnhet, pedig egyáltalán nem olyan nehéz, ha az alábbi tényezőket figyelembe veszed!

 #1 Mindig a testalkatodnak megfelelően válassz!

A Plus Size lányok ruhaválasztásakor a hétköznapi ruhától kezdve a nagyestélyikig a legfontosabb tényező, hogy a saját testalkatodnak megfelelően válassz. Ha jól ismered magad, és azt, hogy mi áll jól, nem foghatsz mellé! A cél mindig az, hogy optikailag elérd a homokóra alkatot.

 

#2 Tudakold meg a menyasszonytól a „dress code-ot”, ha arról nem adott útmutatást

Ismerjük az alapszabályt, ugye? Inkább egy kicsit elegánsabban, mint alulöltözötten! Mindazonáltal érdemes lehet egy kicsit tájékozódni a ruhavásárlás előtt, hogy mire számíthatsz a többi vendég körében, hiszen nagyestélyiben sem annyira jó lenni, ha az esemény inkább egy bohó, lezseren elegáns ruhát követelne meg.

 

#3 A kiegészítők hatalmát ne feledd!

Az alkalmi ruhákról sokaknak a kényelmetlen darabok jutnak eszükbe – és bár ennek nem feltétlen kell így lennie, hiszen szuper alkalmi fazonokat lehet kreálni rugalmas anyagokból is – azért egy valamit ne feledjünk el. Egy nem kifejezetten szigorú dress code-dal rendelkező esküvőn akár egy hétköznapibb, csini ruha is bőven elegendő – pláne, ha azt megfelelően fel tudod dobni néhány szuper kiegészítővel, ékszerrel!

 

#4 Se túl nagy, se túl kicsi: ez az alapszabály!

Akármilyen alkalmi ruhát is keresel, ezt az egyet sosem szabad elfelejtened a kiválasztásakor: a pontos méret nagyon meghatározó megjelenésedben. Ha a ruha túl nagy, az optikailag téged is nagyobbnak fog mutatni, ha pedig túl szűk, könnyen bevághat, vagy megmutathatja a fehérnemű vonalát. Egyiket sem szeretnéd, igaz?Legfrissebb cikkek


Családi programok Budapesten és környékén
Most, hogy jön a jó idő, végre vége a télnek, egyre többen vágynak rá, hogy elhagyják az otthont, és különböző programokkal töltsék ki a rendelkezésükre álló időt. Igen ám, de mégis, milyen programokon lehet részt vennie az egész családnak? Ebben a cikkben mutatok néhány ötletet, amire Budapesten és környékén van lehetőség, és amelyet az egész család élvezni fog!
Mit tehetsz magadért a bezártság alatt?
Az elmúlt időszak sokakat megviselt, számos hely átmenetileg bezárt, a többinél is szigorú szabályok és korlátozások vannak érvényben, ráadásul 8 után az utcára sem szabad kilépni. A lakásban töltött hónapok könnyen az ember idegeire mennek, azonban van néhány dolog, amire épp ebben az időszakban keríthetsz sort!
Mi kell egy ütős szülinapi bulihoz?
A legtöbb ember szereti megünnepelni a születésnapját, néha nagyszabású bulival, máskor csak a legközelebbi barátokkal, családtagokkal. Akármilyen kaliberű ünnepséget szervezel is, mutatok néhány dolgot, amire mindenképpen figyelj ahhoz, hogy a parti valóban az év egyik legjobb eseménye legyen!